Ursinne föder effektivitet

Tjohooo!

Igår gick jag runt och var både befogat & obefogat arg. Det dök upp sånna störningsmoment omkring mig vart jag än gick. "De rödgröna rycker ifrån" Sånt får mig att koka inombords. Varför är varannan person på gatan en smutsig socialist som vill begränsa frihet och försämra Sverige? Folk verkar ju befinna sig i ett förvirrat tillstånd och rösta blint på Mordor bara för att deras föräldrar är orcher. DET STÖR MIG!

Vidare gick jag runt i skolan och på väggarna hänger missbildade tavlor: te.x en tavla som är helt grå. Men det är tydligen konst som nåt kreativt stolpskott där ute har lyckats sälja. Det är ju för fan sinnessjukt? Jag funderar på att fippla in ett mejl till personen som valde att köpa in de tavlorna till skolan och be denne att fundera på om den är nöjd med sitt liv & sina val.

Det dök upp fler idiotiska saker och jag gick omkring och var irriterad hela dagen igår. Men! Så var det A-lagsmatch och jag tänkte slänga i mig några mackor och kila iväg men, nähä? Allt bröd var mögligt. I ett rasande ursinne packade jag min bag och kilade iväg till samlingen. Jag var hungrig, arg och rädd att sparka ner första bästa och råka plocka till mig ett rött kort.

Så blev det iaf inte, jag var högeryttermittfältare och i ett vansinnigt monsunregn scorade jag första målet och spelade fram till tredje och vi vann med 4-0.

Så, mitt Pontusindex slutade på plus iallafall. Men världen är ju inte direkt perfekt där ute alltså.

Nu ler vi tills världen blir bra igen. Fake it until you make it.

Den 5e juni åker jag tillbaka till Södertälje.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback