Helgslak

God afton!

Det är en engelskbabblande Sjögren framför tangenterna för tillfället. Jag ska nämligen redovisa ett arbete för klassen i mikro B imorn med Sheng Yin vars engelska håller liknande klass med min arabiska - vilket absolut inte behöver betyda att det är dåligt, jag är faktiskt en hejjare på arabiska siffror ;) Men hon är iaf supertrevlig och försöker det bästa hon kan och det duger alldels utmärkt för mig.

Det värsta är bara att viss information har ändrats efter att vi lämnat in vår rapport, så vi har en del klargöranden att göra. Sen kanske vår professor har lite synpunkter på att några av referenserna gäller kinesiska sidor, men what to do?

Igår skrev jag tenta i matematiska metoder för ekonomisk analys och det kändes kanon! Därefter slog Arsenal sönder Burnley så en segerentrecôte var på sin plats! Kvällen avslutades med intravenöst intag av godis och cola med melodifestivalen som sprakade i bakgrunden. Visst känns det som det räcker med att kolla finalen nästa år? Somliga bidrag hade man ju kunnat göra bättre med en stekpanna, solfjäder och en indier till hands. Hm.

Nåväl! Nu skall studierna fortsättas så att det inte uppstår någon tunghäfta imorgon. På återseende!
Ett lamadjur kan sända iväg en spottloska ungefär fem meter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback