Amen herregud?

Det är i skrivande stund 10 minuter kvar tills Arsenal kickar igång matchen och hon den där tjejen rapporterar från stadion. Hon är helt okej, hon har jag sett massa gånger förut, hon kan typ tre språk och ställer de vanliga sportfrågorna som alla sportjournalister ställer. Hon gör sitt jobb. Jag är nöjd.

Hon, den andra tjejen i studien vill jag bara kvotera, snabbt som fan bort därifrån. Allt hon säger är det mest värdelösa som finns.

VARFÖR o varför är det debatt om kvotering i tidningarna och på tv nu för? Jag dööööör! Kvotering är idioti i ren form. Det är egoistiskt och uaaarrh.....

Återkommer senare. Får se om det blir tyngre grillning. Beror på resultatet.

KIIIIIIIING! FEM-NOLL :D

Arsenal

Skoent med ett rejält målkalas!

MEN! KVINNA! Du överflödiga klump i studion, trots min eufori och skinande ögon som badade i lycka så lyckades du irritera mig, igen.

Alltså, det kan ju omöjligt bara vara jag som känner såhär? Hon sitter och antingen avbryter ritola (dödssynd) eller så upprepar hon det dom precis har sagt. Personligen laggar jag inte i skallen, men det kan ju vara så att tv6 blivit handikappanpassad och om så är fallet så ber jag ödmjukast om ursäkt. Annars är hon det ultimata beviset på att kvotering är sämre än, än voldemort. UÄH!

Här sitter man som en fattig student och brukar streama matcher som är cirka tre pixlar på datorn med polska kommentatorer för att vi inte har råd med varken O'learys eller viasat. Nu, när dom för en gångs skull har vett att sända en Arsenalmatch på TV så måste dom slänga in en tom hjärna med tuttar för att? Ptja... Varför? Varför, varför varför... *ekar bort...*

Arsenal march into the quarter finals!


Drycken Gammel Dansk togs fram så sent som 1964.


Kommentarer
Postat av: Max

Dom var väll tvunga tt fylla ut irritations-, upprepandeplatsen med någon efter att Hysen fick lämna :/

2010-03-12 @ 17:32:57
Postat av: Tageklara

Nice site, cool background. toni.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback