Savant eller rikspucko, det är frågan

Det var hemgång från bibblan igår vid tre då stjärnorna inte låg i fas för fortsatta studier till 18:00 som tidigare var planerat. Nej, jag gick hem och läste runt på lite aktiesidor och läste en superfärsk analys och jämförde med lite andra tankar och funderingar andra hade på lite olika forum.

Plötsligt slog jag armbågen i nåt vasst så att det gick en stöt därifrån upp i lobis frontalis! En våg utav kedjereaktioner löste ut sig och hux flux var jag inne på Avanza och slängde in 3 lax i Archelon! ...För att se dom gå ner 5% ganska omedelbart.

Likt en armamputerad döv feminist stirrade jag upp i taket och undrade vad meningen med livet var. Värre blev det när jag tänkte rätta till denna gråa dag med att bjuda Nico på mat. För när vi skulle börja laga mat upptäckte vi att mina fläskkotletter ändrat utseende. Jag hade sparat dom till ett bra tillfälle och med tanke på vad både syn- och luktreceptorerna registrerade så har det inte funnit så många bra tillfällen i herr Sjögrens liv dom senaste dagarna.


Erik, Jag & Nico vid ett bra tillfälle.

Nå, medan jag låg i fosterställning i min soffa och försökte strypa mig själv med ett skosnöre öppnade Nico mitt kylskåp och efter ett tag fanns det kyckling med nån röra av kalamataoliver, soltorkade tomater och fetaost på bordet. Mitt liv gjorde här en x^2 vändning och kvällen fortsatte med en bra film och imorse när jag vaknade hade Archelon ätit viagra och pangsteg 17 %!

...och eftersom jag var tvungen att gå till skolan för att skriva tenta och ännu inte är heltidsfinanskonung, hämtade jag hem min vinst på 500 schpänn och skrev tentan som för övrigt gick okej.

Tre dagar kvar tills nästa tenta. Sen ere, Åre Åre Åre!
Stillahavsbläckfisken väger cirka 30 kilo och har runt 2000 sugkoppar på sina åtta armar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback