Jag önskar henne kronisk herpes

Lisa Magnusson som är krönikör på aftonbladet har sällat sig till skaran: Mongus mäskus dumdum, som fritt kan översättas till: Dom som inte förstår att dom inte förstår.
Jag tänker på, ptja, varenda krönika hon gjort. För några månader sedan skrev jag en liten insändare (en snäll sådan, det gjorde nästan ont att inte vara mer rakt-på-sak-elak. Tänk er själv att ge Hitler en kopp te för att hoppas att han skulle spilla ut den på sig, visst skulle man undra varför man inte slänger koppen i ansiktet på'n så att käken byter plats med ena örat...) meeen hon har alltså inte bättrat sina idiotiska åsikter. 

ojoj, nu blir jag upprörd här. Jag dricker oboy i rasande tempo, brainfreeze, aaaaaahh!! Men återigen, Lisa ja, hon tycker att det är alldeles överhemskt att ultrafeta människor som tar två platser på ett flygplan faktiskt ska behöva betala för dom TVÅ platserna som personen sitter på. Tänk om man kunde betala för en korv mä brö och sen självklart kräva två för att: "jag blev ju inte mätt?" Nerru halvhjärna, så går det inte till va...

Vidare frågar personalen hos Air France om Lisa vill ha champagne på franska varav Lisa (som inte vågar säga att hon inte kan franska) svarar "Pardon?" och får nu frågan uppläst på franska igen. Lisa är nu vansinnigt arg. Förstår inte personalen att Lisa har sniffat sågspån i sitt liv och att om Lisa frågar "ursäkta?" på franska så vill hon att personalen ska upprepa frågan, gärna både på svenska och swahili? LISA SÄGER ÅTERIGEN "PARDON?" drar en lina cyanväte och blir helt tokig när personalen fortsätter att prata franska.

Avslutningsvis är Lisa hemskt besvärad över att Ryanair-personalen bär billiga kläder och säljer lotter på planet. Hon har ju för fan betalat resan med alla hennes julklappspengar, 39 spänn kostade flyget och personalen går i... va? Billiga kläder? Vart är armanikostymerna? Hallååååhh! 

http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/lisamagnusson/article6466136.ab

knivslipade hälsningar

Arg samhällsupplysare, akademiker och arsenalsupporter
Hastighetsenheten knop är 1 sjömil per timme (som i sig är lika med 1,852 kilometer i timmen).

Kommentarer
Postat av: Sondrerachel

Awesome site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback