Melodifestivalen & misär

Hallå?

Låt nummer 5 med Anders Ekborg, The Savior var väl värd att gå vidare?

Road salt då? Amen eeeeeere ett schämt eller?

Jag är chockad och fylld av aioli. Mina två kommande veckor är späckade med träningsvärkgnäll. Jag är fan helt destroyed. Mina ben lyder inte order från hjärnan. Jag vågar knappt sätta mig någonstans i vetskap om att jag måste anstänga muskler för att så småningom resa mig. 

Igår kväll kände jag direkt att jag behövde omsorg & omvårdnad till dagen därpå. Hemtjänst dök upp i huvudet rätt snabbt. Med hundögon och en ynklig röst underrättade jag Erika om att jag behövde bli ordentligt ompysslad och visst gick hon med på det. Efter ett "Hurra!" somnade jag in i harmoni.

Men när det väl blev morgon och jag var klarvaken och stirrade upp i taket, oförmögen att röra en fena låg hon och sov som en stock. Jag hade panik! Jag var ju ute på Kåren dagen innan, så jag låg i sängen spikrakt i "begravningsposition", var uttorkad i munnen och hade ont i muskler mellan varje revben i magen. Jag var alltså nära döden imorse men det slutade med att jag rullade ner på golvet, simmade bröstsim bort till kylskåpet och skickade fram frulle och tände ljus.

Förstår ni hur lurad jag kände mig?


Erika Gustavsson?


Strandad val?

Nu skall undertecknad halsa godis, injicera coca-cola i tinningen och spana Johan Falk del tre. Tjoohooo! 
En igelkottsunge kan inte rulla ihop sig förrän den är 11 dagar gammal.

Kommentarer
Postat av: Direktör R

Självklart skulle Ekborg gått vidare, resten var patrask!

2010-02-07 @ 00:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback