Valet

Jag har ju insett det, att jag kommer få massa fiender i höst. Det är oundvikligt. Det beror på att vem som helst över 18 med sinnet i behåll men framförallt de utan sinnet i behåll får rösta. Jag hade ju en svinbra idé om att alla borde få göra ett test innan dom röstar som legitimerar den rösträttige att den har tillräcklig kunskap om vad den egentligen röstar på. ...men det faller på döva öron. Kanske borde jag skicka ett mejl...

Nu har jag flera vänner (kanske, inte länge till) och bekanta som säger att de ska...brrr rösta rött - bara för att deras föräldrar gör det. Varje argument är visserligent inte bara kasst och omoraliskt, men det här tar ju priset.

Jag håller även fast vid mitt påstående att om en oberoende obligatorisk kurs i privatekonomi skulle vara tillgänglig i gymnasiet så skulle inte bara lyxfällan ha slut på kandidater utan även vänsterpartiet skulle utrotas ur riksdagen.

För övrigt förbannar jag de oetiska monster som röstar på det alternativ som gagnar dom för tillfället. Man torde ju kunna kräfva moral utav det svenska folket. Alla är överens om att Zlatan nästan har en skyldighet att spela i landslaget, men när det kommer till egna rättigheter och skyldigheter så har oförskämt många lätt att negligera det senare...hrmmhostsåssarerm.

Hela alltet gör att jag känner mig lite hjälplös och tack vare det tänker jag liksom den mest fanatiska missionären utbilda folk innan valet i höst så att man slipper lida av kronisk depression i fyra år. Visst, man fick ju skämmas och mådde psykiskt dåligt några månader nu när Sverige inte kvalade in till fotbolls-VM, men att frivilligt välja fram en fanatisk kommunistregering gör ju att en taliban i jämförelse ser rätt harmlös ut.


Ordning i salen!
Liverpool kom undan med blotta förskräckelsen igår och räddade en poäng mot Arsenal. Grattis då.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Själv tycker jag att den allmänna rösträtten bör avskaffas.

2010-08-17 @ 13:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback