Viktiga rutiner

Jag vaknade halv nio imorse, morrade ett "ARISE AND SHINE" och slet upp mina rullgardiner. Ah, solen skiner. På med en kastrull vatten på plattan och med hopp landade jag i mina ultramjuka gant-tofflor för att kila ner till brevlådan och hämta min Dagens Industri.

Efter en slurk kaffe och lite span på världens ekonomiska transaktioner till Veronica Maggios röst slog klockan nio prick och nyhetsmorgon på TV 4 startade.

Här sitter jag nu och rullar upp ärmarna på en rödrutig skjorta och drar på mig ett par matchande strumpor till. Det hägrar en händelserik vecka. Idag ska jag frossa i statistikens värld och förhoppningsvis får jag min Corporate Finance Mangagement bok idag att leka med, mums ;) Det är mycket fotboll hela veckan och på onsdag ska jag på anställningsintervju och direkt efter den startar Mission24. Mission24 går ut på att man teamar upp ett antal studenter från olika utbildningar, mobiliserar en enhet av renaste kunskap för att sen ta på sig ett case från gästande företag. Man har 24 timmar på sig att lösa fallet och får således välja om man skall sova eller arbeta på sitt case. Det ska bli jävligt kul faktiskt. Min hjärna är sjukt vässad. Bring it on.


Det finns inga moln på min himmel ;)
Metallen och grundämnet Gallium har en kul egenskap. Om du lägger en bit av metallen i din hand smälter den. Dess smältpunkt är nämligen 29,76 grader celsius.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback