En sommardag

Idag öppnar och stänger jag affären. Alex har en sån där lyxtid, han kommer sent och går tidigt. Men jag tycker det är trevligt att öppna. Man dammsuger lite, sätter på kaffe och lite ABBA - fast idag ska jag ta med mig en skiva ted gärdestad. Jag tror att jag vågar det. Lär ju vara bra för affärerna. Hm.


...Föresten tar jag tillbaka allt bra jag sagt om cykeln. Efter att jag hyllade cykeln så började det regna på mig när jag var på väg till jobbet. Det var fint väder till en början men sen öppnade sig himlen och jag såg framför mig att jag cyklade in i världens spöregn. It was raining cats & dogs. När jag sen skulle hem fick jag punka på cykeln - förmodligen för att jag kör så sjukt snabbt.
Det hade jag givetvis glömt bort morgonen därpå och tog mammas cykel istället, fast där hade sadeln låst sig, så jag satt typ 40 cm ovanför marken och såg ut som ett kronmongo på permission.
Efter att farshans cykel blivit lagad ilade jag ner på stan ännu en gång och när jag skulle därifrån så hade nån idiotisk fågel skitit ner sadeln. ÅHHHHHHHHH!!!! Förstår ni att jag är arg?

Till råga på allt får jag världens cykelfrilla när jag kommer till jobbet. Jag skulle behöva installera ett plexiglas på cykelstyret...
År 1871 såldes den första korven utomhus i New York. Med bröd några år senare. Då användes fralla som korvbröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback