System Offline

Sådärja! I mitt nuvarande tillstånd skulle jag nog kunna ha en vettig diskussion med valfri militant vegan. Jag tänker mig att vi ligger på samma våglängd. Öhh, spränga? Öhh, äta? Inte djur...öhh.. fallet äpple...öhh spränga spränga......öh?

Med tanke på denna intensiva fokus på vätskeersättning som har pågått under morgonen kan jag glatt konstatera att jag hade en trevlig afton igår. Det var som en klassåterträff. Det kändes som jag skruvade mitt liv 2,5 år bakåt, jag kände mig lite dummare, en smula förvirrad men difust glad.

Det är lite roligt att folk i vanliga fall går ut vid 00:00 och hem vid 02:00. Nu gick folk ut vid 21:00 och stället stängde 03:00 vilket gjorde att människor där inne var i fullständig alkohol-koma vid 01:00, det var ju helt sjukt! Folk stod och lutade sig mot varandra i baren, slet fram svettiga sedlar från bröna och räknade på fingrarna med tomma blickar. "alfså.... og du fåhr 90 spään och jag en dri*hick*nk men jag ee lämnar tillbaka glaset kan jag typ 20 spänn tebax i typ pant dåh ellr?"

Vid 03:20 rundades kvällen av med ett snöbollskrig innan folk började stapla hemåt för rehab.

Ptja, jag kan tänka mig att en genomsnittskväll i Ulricehamns uteliv såg ut precis som den gjorde här igår ;)

Ypperligt, ypperligt! Bilder kommer senare.
Tidigare hette Bolivia Övre Peru, Etiopien har bytt namn från Abessinien och har Iran har hetat Persien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback