Julafton avklarad

Igår mådde jag som ett i-landsbarn förtjänar. Jag var mätt hela dagen, sådär jobbigt tungt mätt som man blir på julafton. Förutom att jag likt ICA-jerry sprang runt lätt förvirrad på stan 40 minuter innan släkten skulle komma så fick jag ändå problem med den sista julklappen. Men, nåja, efter några snaps kändes det som att allt var ordnat och bra ändå.

I två dagar har min mobil varit ur funktion och jag har varit ARG, jag hade liksom ingen täckning, vilket nästan omedelbart visade sig vara sim-kortets fel. På samma gång som jag absolut klarar mig utan dessa massutskick av "god jul mvh jesper" vill man ju gärna inte sitta där tyst och oälskad medan det plingar till i alla andras mobiler.

Nu var det så att jag fick ett mobilabonnemang av mina päron och ett nytt sim-kort i julkkapp, så det ordnade sig :) Det värsta var att mamma hade köpt det av den där testesteronfyllda Homo Erectus-mongot med fyra kromosomer som stod i tele2-båset. Hm.

Det var i vanlig ordning en trevlig julafton. Jag tillhör de som faktiskt tycker som min släkt och som vanligt behandlade vi ämnen såsom "Lyxfällan", "nyaste brotten i Södertälje" och "politik" där vi oftast slöt oss samman som en knuten näve av järn och sammanfattade den gemensamma nämnaren som: Vad är det för fel på människor?
Kusin Caroline sa det så bra: "...Somliga borde helt enkelt omyndighetsförklaras"

Det skulle jag nog behöva ikväll då det finns en överhängande risk att jag liksom valfritt vänsterpack inte kommer att vara vid mina sinnens fulla bruk.

Tack för mig och GOD JUL!


Hackspettar finns i vilt tillstånd i alla världsdelar utom Australien.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback