Oerhört mysigt faktiskt

Jag känner såhär; förutom juldagen och nyår så är det rehab på hemmaplan som gäller sen så det är väl lika bra att gå all-in nu liksom.
Igår bjöd Malle & Emma på middag i form utav lövbiff, rotfrukter i ugn, potatis och monstersallad! Mums! Härligt med sådana vänner ;)
Sen cyklade jag hem under tungt snöfall - vafan är det frågan om? Jag har ju flyttat söderut, inte norrut - men det snöar som om det vore, öh, norrut! Jag kanske pluggar i Umeå, fan vet jag, det är lite förvirrande det här...
Jag stämplade omedelbart in och uppfann en helt ny grogg. "Aja, man tar vad man har" sa jag, fnittrade till och blandade julmust med citronvodka.
Det blev ett väldigt intressant resultat med en spännande eftersmak...
Fest
Nåväl, jag skred över till huset bredvid där förfesten ägde rum på översta festvåningen som det kallas. På första våningen var det fullt utav blod i trappen, Martin hade ramlat och brytit handleden och spräckt ögonbrynet. Ni vet när man stenar en gädda till döds? Det var vad det lutkade. Gäddblod! Haha, jag insåg iaf att folk tagit tag i det här, det var ingen myskväll med vin direkt. Det var ett gäng spritdemoner. Fylld av hopp och glädje svepte jag min grogg, torkade mig om munnen med hela armen och släppte ut mig ett "AEAHHHH" och entrade förfesten - man gör sånna ljud iefter man svept alkohol, det har jag sett på film.

Väl där inne stod det hinkar med bål och det var fullt utav folk. I början diskuterades det lite seriösare saker och man hörde termer från olika utbildingsområden. Det var ingengörer, jurister, ekonomer och sjuksköterskor närvarande. Ett propert gäng. Det blev värre och värre, diskussioner som "varför hette Sune 'Sune' i Sunes sommar - egentligen?" dök upp, samtidigt som mer o mer alkohol låg på golvet än i glasen. Skjortknappar knäpptes upp här och där, musiken blev högre och plötsligt slog klockan halv 10 och "Fylle-David" (ja, varför har han fått ett sånt namn mån tro...) åker ner med hissen till våning ett, tar av sig brallorna, står naken och dansar och skriker "INGEN SER MIG, IIIIIINGEEEEEN SEEEEEEER MIIIIIIG"

Helt plötsligt befinner vi oss på kåren. Där är det alltid så konstiga samtal. Jag träffade min vän Olsson där som gick igång och:
"Dfu Ponhus, duh veht den *hick* 'ära gånghen eeehhhh, den 'ära gången, jubliemet?"
"Jga? Du menr Sköekon?"
"ahah, aaaaaahhh, schugo år s jublimettt!"
"A, ja, ja jag kommhr ihåg, dåra?"
"Jo, för du var ju så jävlha fuhll då, kommer du ihhåg?"
"Njae, hahah, förscha alvan bara, vadåhra?"
"Så, så full var 'ag föhr en halvtimmah sehn...."
Sen skrattade vi ihop, länge och stödda av varandra nådde vi tillslut baren ;)

Det var en mycket trevlig kväll, och för andra dagen i rad vaknade jag sådär härligt berusad, jag upptäckte det imorse när jag stod och pratade högt med min kastrull:
"Heeeeeeeey kastrullis, vad vill du göra nu? Vill du ha gröt eller ska jag koka kaffe i dig? Det är ju lördag så du får välja!"

Idag har sjuksköterskorna tentafest. Hm. Äh, jag säger såhär: Vinner Arsenal idag så måste jag ju fira, eller hur?
Under andra världskriget bar norska motståndsmän ett gem i knapphålet på sitt kavajslag för att markera sin antinazistiska hållning.

Kommentarer
Postat av: Max

Det är bara att dra ut o festa då och skrika Go go Adebayor i kapp med snöfallet :D

2008-12-06 @ 18:24:43
Postat av: Pontus

Said and done! ;)

Postat av: Anonym

fjolla som står o håller handen... shit pontus!

2008-12-07 @ 18:11:19
Postat av: Pontus

Paco: Bättre att hålla balansen genom att hålla i handen än att blir buren hem som du blev när du somnade på gatan i Rhodos, haha!

2008-12-07 @ 22:42:37
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Max

Hahahaha ooohhhhhh kontra kontra kontra!

2008-12-08 @ 12:08:03
Postat av: Pontus

Max, har vi några cuper i jul?

2008-12-08 @ 12:31:09
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Pacs

Sjuk eller, du ser ju för fan kär ut! Det håller liksom inte =)

2008-12-08 @ 18:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback