Konstiga dagar, störda nätter & förvirrande morgonar...

Det är Skövde i nötskal. Igår när klockan är 3 så går jag hem från en föreläsning. Hux flux säger Sebbe att han har en burk linsoppa i mitt kylskåp som han ska äta upp. Lite förvånat svarar jag naturligtvis "självklart går det bra".

Sen sitter Sebbe och tittar på ett hundprogram medan jag går runt o fixar saker. Plötsligt entrar blonda Erik min enkla boning och det första han säger är: "fan vad suger jag är på att mörda folk!" och sätter sig i min soffa och slår på mitt PS3. Kort därefter knackar det på dörren och Karro kommer in och det första hon säger är: "Fan vad jag är bitter..." och slår sig ner i min soffa.

Jag känner en behaglig avslappnad stämning och kan inte göra annat än att kasta mig ner i soffan och läsa DN. Det känns bra det här.

Plötsligt fick jag som en kniv i levern.
Karro:
"Fan, kan vi inte gå ut och ta en öl eller tre?"

Sex timmar senare ligger jag som ett X på marken i korsningen vid Sandtorget. Jag och Malle har kraschat med en cykel. Där ligger jag och funderar på mina nya vänner jag skaffat i form av två utbytesstudenter, Marc & Xavier. Från Tyskland respektive Spanien. Vi har bytt nummer. Trevligt tänker jag - även om ett mullrande "varför?" lurar i mitt bakhuvud.

Jag tänkte att jag kanske blir överkörd snart - men vad händer? Jag får kebab i ögat!

Det är fredag morgon, det är snö på gatan & jag har föreläsning om 25 minuter och kan inte konstatera annat än att Skövde är konstigt - men jag trivs faktiskt här.
Frihetsgudinnan väger 225 ton.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vardagsalkolist och 20 år.. Kommer sluta hur bra som helst det här

2008-12-05 @ 10:28:09
Postat av: Pontus

Paco: Jag hanterar det här med bravur! Hur är det med din bula i bakhuvudet - har den lagt sig än?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback