Skövde är fint

Hey
Idag bestämde jag mig för att anlägga en visit till Skövde stadskärna, in till city va.
Jag grämer mig över att jag glömde en kabel hemma - jag kan nu inte lägga upp bilder från mobilen. Suck.

Det är fint i Skövde. Emedan Södertälje stad ligger som i ett U med backar åt båda håll så är Skövde platt. Idag var det ruskigt varmt också.  När jag kom in till stan gick jag en vända. Handlade lite på Åhlens och Brothers. Sen slog jag mig ner vid ett pannkakscafé! Extremt bra måste jag säga. Jag tog nån form utav jumbo-meny, fyra stooora pannkakor, grädde, sylt och så valde jag päronglass. Där satt jag kvar ett tag och läste i min superbok; Operation Garbo.
Detta eminenta café låg i "Commerce", Skövdes svar på NK.

Därefter mötte jag upp en snubbe, Björn, och handlade 4-5 böcker kurslitteratur a lá 900 SCHPÄNN! Nya kostade tramset 1800, så jag gjorde en bra affär iaf ;) Man kan säga att min fortkörningsböter nu minskade från 2800:- till 1900:-.

Jag insåg idag att jag tänker mycket. Jag hade ju liksom ingen att prata med... haha. Det var liksom Pontus vs. Skövde. Runt fyra exploderade min lilla del i hjärnan som skrek efter sällskap. Jag är ju en social person, så, när jag såg en tjej i min ålder med rådjursögon, mörkbrunt hår i hästsvans så skrek min JAS-röst inuti huvudet: "Attack, attack, attack!"

Så jag gick fram och pratade lite, sen fortsatte hon prata så jag satt mig bredvid henne på bänken. Hon var 22 och hette Sandra och hade bott i Skövde hela livet och jag fick reda på massor. Skövdes alla fotbollslag till exempel ;) och rätta uteställena, "Bogrens" och "Husaren" är tydligen bra. Haha "Bogrens" låter som en snickerifirma. Samt en smula fördomar mot stockholmare: "jamen, den dialekten låter så överlägsen, lite ytlig"Jag var en mikrosekund ifrån att muttra fram ett: Tjaaa, det kanske finns skäl för det stumpan" men jag är bra på att känna igen sociala vibbar så, jag lät bli, hihihi...

 Jaja. Sen är det matfestival nästa vecka i Skövde. Då blir det utomhus-bio och grejjer vettni. Det är i Skövde det händer! ;)
Vi diskuterade lite invadrare o så också. Dom hade ett plejs här "Ryd" som var som Hovsjö, på gott o ont. Jag fick en fixidé om att lägga armen runt henne och sensuellt viska: "du vet, Södertälje tar emot fler Irakier än hela Nordamerika..." En sån raggarreplik skulle definitivt bli en killer. Men av någon anledning kom jag av mig...

Vi satt och pratade i två timmar, sen skyndade jag mig iväg till bussen för att åka hem, men den missade jag..... nästa gick 1½ timme senare... så jag satt mig på donken, tog en latte och fortsatte läsa min superbok. Haha, måste citera ett litet utdrag ifrån den. Sovjet har invaderat Sverige och Finland och tagit stora delar av Sverige, Göteborg är nästintill underkuvat. Men det finns ju civila med vapen...:

Artellerielden kom efter sex minuter. Den låg rätt i målet. Göteborgs markförsvar hade ingen framskjuten stabplats mer.
     Roman Kowalsky såg hur mässlokalerna flög i luften från sin grupperingsplats i Liseberg tvärs över gatan. Var fanns fiendens eldledare? I generalkonsultatet!
(Sovjets ambassad - där det råder diplomatisk immunitet) Iskall av raseri kramade han sin illegala Kalasjnikov.
   - Följ mig, ropade han till sin hemvärnstropp medan han sprintade upp mot S:t Sigfridsplan. En KGB-vakt försökte förgäves säkra porten men en kort salva från Kowalsky tystade honom. In genom porten och uppför trappan till residenturan sprang Kowalsky med sin främlingslegion av hemvärnare hack i häl. Polacker, tjecker, ungrare, jugoslaver, turkar från Bulgarien. Ingen av dem älskade precis Ryssarna och de flesta hade missat kvällskursen om krigets lagar. I Göteborg tog det tvärt slut på den diplomatiska immuniteten.


Haha, det ni! Tänk på det nästa gång ni hör skottlossning i Södertälje. Södertälje kommer aldrig att kuvas ;)

Jaja! Nog för ikväll. Nu ska jag slå på en film och äta chips. Imorgon börjar allvaret!


Alfred Nobels bror Emil Nobel dog av en explosion i brödernas laboratorium där de båda exprimenterade med sprängolja, föregångaren till dynamiten.



Kommentarer
Postat av: Prins Rosenberg

Hoppas du har nummeret till den här Sandra!

Dessutom verkar den där boken du läser vara en riktig intellektuell höjdare ;D

Postat av: Prins Rosenberg

Hoppas du har nummeret till den här Sandra!

Dessutom verkar den där boken du läser vara en riktig intellektuell höjdare ;D

2008-08-24 @ 22:01:51
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se/
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

INGET av det kursiva läste jag, så att du bara vet... Rådjursögon är najs! jag skulle kunna skjuta ett rådjur, ta ögonen och trycka in i nån annans ögonhålor.

2008-08-26 @ 20:47:12
Postat av: Pontus

Alex boi: Det är en intellektuel höjdare du ;) Du borde pröva den!

Hespero: Öh, Vesper i ett nötskal... :D

2008-08-27 @ 10:09:27
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

skipåre he. :D aaaaaaaaaah!!

2008-08-27 @ 16:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback