Jaha, då var mitt samvete stillat ;)

God afton.
Jag satt och lyssnade på rix fm på jobbet idag, sen blev det reklam och jag lyssnade på en snubbe som sa: "Hur skulle det kännas om du vaknade upp imorgon med 50 kronor mindre? Skulle du kunna klara dig utan dom och gå vidare? Och hur skulle det kännas att vakna upp och känna att du kan ha hjälpt att rädda livet på en människa? Stöd cancerforskningen, sms:a 'Besegra' till 72900"
Så, jag hoppas att jag mår jävligt bra imorn, för jag smsade iväg 50 schpänn omedelbums.

Egentligen har lust att skicka några sånna sms till! Jag är så trött på alla jävla snyft-historier som publiceras hela tiden, man liksom råkar läsa även fast man inte ens vill;

Hilda, 37, är sjukpensionär och har 11 ungar, varav fyra ungar har Aspengers syndrom, hennes man, Åke 50, är schitzofren dvärg och fick kicken från sitt tivoli med motiveringen: 'han var för lång'. Hilda vet inte hur alls hur hon hennes familj ska klara sig.
-Jag har försökt att få karln in i militären, men dom skrattade bara och hånade honom, dom sa att man måste ha fyllt 18 först... snyft.
Två av barnen, Rutger, 25 & Taco, 22, har drabbats av tumörer i ben och armar vilket gör att lemmarna måste amputeras. Men det är ett komplicerat beslut.
-Vi har inte råd att ringa ambulansen eller att ta oss till sjukhuset så Åke ska låna saxen av grannen. Som bedövning har vi en idé om att låta barnen sniffa strimlad pepparrot. Då får dom iallfall nåt annat att tänka på... Snyft... Annat var det på sossarnas tid, då åkte jag rolls royce till ICA och barnen hade en varsin helikopter! Nu sitter alliansen och skrattar åt oss, när dom genom FRA, lyssnar av våra samtal till banken. Jag känner det på mig, snyft...
Skulle fler människor engagera sig i cancerforskningen, skulle kanske Rutger & Taco leva ett normalt liv och kunna försörja sin familj. Snart har dom inga armar och ben kvar, total misär väntar i horisonten tillsammans med två rullstolar. Det är sånna som Du som bestämmer din omgivning. Alla ska med, eller?

Så, nu hoppas jag att forskarna gör underverk för mina 50 schpänn, så att jag slipper likande historier. Jag vill ha glaaada nyheter.


Grisen är det enda djuret som liksom människan kan bli solbränd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback