Jag önskar att jag hade ADHD och var kristen, ibland

Tjabba [chhhabba]

Jag tycker inte om när folk tar saker för givet. Jag ska exemplifiera:
Nån kompis öppnar mitt kylskåp och tar fram mjölk och häller upp i ett glas.  
Klart polarn ska ha mjölk... Men fråga först din traktorbög.


Jag reagerar verkligen. Det är ohyffsat. Det är fräckt. Man skulle ha ADHD och impuls-slå den på käften och sen be gud om ursäkt o bli förlåten. Jag tänkte skriva att jag "blir illa berörd" men det låter så jävla gay "buhu, illa berörd", men jag liksom kisar med ögonen och stirrar ondskefullt.

"Får jag låna telefonen?"
Klart du får låna telefonen!

Jämför det med att nån ba går fram o lyfter på luren o slår ett nummer.  Inte fan kan det bara vara jag som reagerar? Men sen skiljer man ju på folk o folk, så är det ju. Jag försöker bara få fram att jag inte tycker att man ska ta saker för givet, även om det verkar självklart. Bara för det behöver man ju inte gå till överdrift "Får jag andas i ditt hus?" Man får väl tänka lite.

Nå, kan jag få lite reaktioner. Känner Du igen dig? Vad tycker du?

Man kan skriva 21627 st i:n på ett helt A4 med den minsta storleken i microsoft word

Kommentarer
Postat av: David

känner inte alls igen mig på de där me mjölken!:D

Postat av: charlie

hmm det beror helt på... en sak man kan säga är väl att t.ex. hemma hos alex känner jag mig oerhört hemma ;D Benita och Carle är så oerhört hemtrevliga och snälla + att man varit där X antal gånger och är snarare en liten ungdomsgård, så där kan jag öppna kylskåpet och plocka på sig något, eller kanske ta en cigg.. men det man gör är ofta att man liksom tar det ma nvill ha och sedan när man typ håller i det säger ma nlite förstrött "du, benita, kan jag ta lite cola?" osv.. ;D då får man oftast ett : "NEEE JFÖR HELVETE, haru ingen dricka jsälv hemma??" så garvar man och tar iaf ;) hehe... men hemma hos andra där föräldrarna är mer spända och så, frågar man ju knappt.. då håller man sig nästan för att gå på toaletten liksom.. hehe ;D men klart jag känner igen mig, hatar när folk tar saker hemma hos mig, för jag vet hur mina lära föräldrar reagerar... ;D

2008-04-10 @ 17:21:43
Postat av: slidis

SÅ DJÄVLA RÄTT! Äntligen någon som öppnar käften, bra pontis! Ne men du har verkligen sååå rätt gällande den punkten, jag blir helt galen när folk öppnar mitt kylskåp det första dom gör när dom kommer in :O haha

2008-04-10 @ 19:34:20
URL: http://sucre.blogg.se
Postat av: J

Kan inte göra annat än att hålla med en, två och tre gånger...

2008-04-10 @ 22:16:21
Postat av: Pontus

David: Det är inte för intet som du ibland går under namnet "parasiten" :D hahaha! Men jag tänkte inte på dig när jag skrev inlägget, utan generellt: "att folk tar saker för givet - som dom kanske inte borde" Du är ju inte ensam, ditt kommunistpack.
Charlie: Haha, jag förstår vad du menar :D
Ida: Ibland får jag till det ;)
J: Rätt varje gång... ;)

2008-04-10 @ 22:51:30
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Joni..

Att fråga först borde vara en oskriven regel iaf så länge det gäller saker folk i det hushållet betalar för... Inom logiska gränser förstås..

2008-04-11 @ 00:06:23
Postat av: emmy

jag vill att mina kompisar ska öppna mitt kylskåp och skita i att fråga!! Det är riktig vänskap det ;)

2008-04-11 @ 13:27:21
Postat av: Pontus

Joni: Logiska gränser var ordet ;)
Emmy: Det säger du... Efterfest hos Emmy! Haha, nämen så har jag med flera vänner - men då ska det ske ömsesidigt, tycker jag :)

2008-04-11 @ 13:58:45
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Adam Sandler

Very interesting & professional site.

2010-09-09 @ 12:29:53
URL: http://adam-sandler.blog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback