Nostalgi ja ;)

Niklas säger:

pontus

Niklas säger:

faan va bra altså

Pontus, säger:
shena stekarn

Niklas säger:
har tillbringat 2 timmar med att läsa gamla inlägg på din blogg

haha ^^

Appro på nostalgi. jag tänker på ettan i gymnasiet. På den tidens fredagar så var det detta scenario:

Traskar hem, petar på datan, logga in på world of warcraft. Fy fan vilka tider! Jag var Belgarath, nattalv, lönnmördare. Jag lurade precis alla för att få makt & pengar. Helt underbart. Jag sa bland annat att jag var 41 bast och historialärare för att lättare kunna leda äldre människor. (25 åringar lyssnar inte på en 18 åring, men på en 41 åring. :D haha). Helt underbart o ge order åt nördar, haha, speciellt när dom här idioterna svarade med fraser som "aye capn'' "yes sir" "consider it done" osv osv. Fy fan vilka pannben :D men där satt jag o sippra på en kaffe o ba njöt. haha
Sen så lurade jag en brittisk klan att jag var engelsman för att få gå med i den, de tvivlade först när jag hade vissa grammatikfel men sen så raddade jag upp startelvan i Arsenal, bänken & nåra ungdomstalanger därifrån.

"Welcome Belgarath. I knew you were from England!"

HAHA. Suckers...

Men det bästa av allt var hur jag lurade folk på guld! Jag var så sjukt ond, rik & lycklig :D
"Hey, wanna make some money?"
"yeah sure!"
"Alright, I've found a way to duplicate gold, let me show you, give me 1 gold"
så fick jag det, o efter 5 minuter gav jag tillbaka 2 guld av mina egna pengar! :D o sen när jag kommit till typ 20 guld så sa jag att nya gränsen låg på typ 100 guld, minst.
...
"Thank you, I gotta go" */slap* , */ignore* he he he... Och jag blev så rik, så rik... Aja, egentligen så lärde jag dom en läxa - 1. lita inte på folk på internet och 2.; nåt som verkar för bra för att vara sant, är aldrig sant. HAAAAHAHAHAHAAH ;D

Nåväl, saker o ting har förändrats. Det där tröttnade man ju på tillslut... But still... haha... (slutade med att jag sålde min karaktär till en fet bortskämd 12-åring för 1900 Svenska riksdaler. hihihihihiiiii)


Kommentarer
Postat av: Lindberg

Pontus, du är en ond mytoman!
Förresten; jag vill se ett inlägg om Gordon Gekko.

2007-09-28 @ 17:02:09
Postat av: Josephine

Jo, käre Pontus, så här är det; En väska är så mycket mer än en flexibel förvaringspryl (även om jag är mer inne på skor). Den kan hjälpa eller stjälpa en hel outfit!
Att gå ut utan väska är som att gå ut utan skor. Att gå ut med fel väska är som att gå ut med fel skor; kostym och flipflops går helt enkelt inte ihop, right?
Vart skulle vi förvara alla våra läppglans, mobiler, ipods, tamponger, solglasögon m.m. om inte i en snygg väska? Vi vet ju själva hur tokigt det ser ut när ni killar går omkring med fem kilo skrot i varje ficka så att byxorna hänger nere vid knäväcken...
Faktum är att ni (dock inte alla) har en del att lära när det kommer till väskfronten. Alla tjejer med lite stil vet att få killar är så snygga som en som bär på en riktigt stilig manbag som matchar resten av kläderna.
Var lite modig nu, du kan ju starta värsta trenden i stilfattiga Slöddertälje ;). Jag vet att du är avundsjuk...

Postat av: Pontus

Lindberg: Hörrö, jag ljög inte för dom, jag lurade dom bara! Det är inte samma sak... he he he... Kommer upp nästa ;)!
Josephine: Du stumpan, jag har faktiskt tänkt på det dära, att införskaffa mig - men jag är ju inte fixerad. Dessutom vet jag ingenting var & hur o sådärva. Du får helt enkelt avara en dag o hjälpa en pojke i sitt sökande efter lämplig bag i sthlm. Du får se ett mer stiligt Södertälje och jag får en fin bag. Deal.?

2007-09-28 @ 17:11:17
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Malinstalin

Påtal om wow. jag känner en som tattuerat ett w på varje skinka. Haha. Humorn är låg, men ACK så bra

2007-09-30 @ 01:04:11
URL: http://malicious.blogg.se/
Postat av: Pontus

haha, fy fan va EB :P

2007-09-30 @ 12:57:57
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback