Ah, livsnjutningsrysningar...

En bekväm flotte på en harmonisk flod, det är mitt liv nu. Det bara flyter. Jag sitter här o lyssnar på Sam Cooke - What a wonderful world. Och det går liksom sånna hära ljumma rysningar genom kroppen. Jag trivs med mitt liv :)

Att vara ensam hemma är inte så dumt inte.
Jag sover när jag vill.
Jag låser aldrig toalettdörren
Jag spelar musik när jag vill och på vilken volym jag önskar
Jag äter & dricker vad jag vill
Ligger det lite damm i hörnet, flaskor på bänken och jag inte känner för o plocka undan det. Då gör jag inte det. Det har legat en melon på golvet några timmar, jag ska plocka upp den imorn och äta den till frukost. och under tiden får jag inte höra saker som: "VARFÖR I HELVETE HAR DU LAGT EN MELON PÅ GOLVET!?" okay, mina föräldrar är väl lite snällare än så, but still.

Ta farshan till exempel. Det låg lite grus i hallen en gång från mina fotbollsskor, han bad mig plocka undan gruset 2-3 gånger. men jag öh.. glömde bort det. Vipps så gick han o la det i min säng. hmpf

Föresten har de lämnat Power-bilen hemma. Och med tanke på att de säger att jag betalar mina fortböter själv och att dom inte ens är I Sverige så rubricerar jag bilen som Min Lexus i en vecka. Helt underbart, var ute o svävade på vägarna med Melody club på hög volym o nerdragna rutor o mina lockar ba flöööög i vinden. skönt skönt. ^^

Visserligen finns det ju dessa skyldigheter med o vara ensam hemma: (men det rör mig inte i ryggen!)
Stryka - jag tar ut strykbrädan på verandan o står o stryker i bara kalsonger, dvs jag solar/duschar samtidigt ^^
Tvätta - ...(det har jag inte gjort hitils, jag lägger mina smutskläder i tvättkorgen och baxar mammas strumpor... haha)
Vattna blommorna - helt okej med rätt musik i bakgrunden, då kan jag öva mina krogen-dancing-skills samtidigt.
Laga mat - ganska kul, så fort man kommer på vad man ska laga... hi. Imorn kväll blir det A lá Pontÿs kyckling de la lyx.
Mata katterna - det är shyst, som belöning kommer alltid nån av katterna o sover i min säng, så slipper jag sova ensam ^^
Handla - Bara en ursäkt för att ta Min Lexus ut o köra lite. Det är kul o handla, speciellt eftersom jag väljer allt själv :D

Jaha. Om man skulle ta tag i nån 20åring där ute o beställa lite vin. Den där fröken 
Ahlskog efterfrågar en gathering, o jag vill pimpla vin. Imorn, sista dagen ensam hemma o jag ska upp o jobba dagen efter - kan det finnas en bättre dag för att köra ner en flarra mousserande i halsen?

Jag ser det framför mig: Lite folk med IQ över 115, massa levande ljus på vår silverbricka, lite rökelser, en flaska mousserande vin och lite shyst utvalda reaggelåtar.

Sign up med en kommentar eller säg hallå vetja; [email protected] ;)

Kommentarer
Postat av: Alexfuckingsander

Sign me up darling!

Postat av: Lindberg

Put me on the guest list!

2007-07-12 @ 11:52:39
Postat av: Emelie

WINE IT IS! ;D

2007-07-12 @ 16:05:29
URL: http://ahlskog.blogg.se
Postat av: Gardmargrete

What a cool web site. Love the pages you have on motivation, keep up the work I hope to read more soon.

2008-11-06 @ 14:12:04
URL: http://gardmargrete.20six.nl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback