Yes box, debatt!

Postat av: hockeypojke

okej nu har lag nog läst i tre bloggar om allas prat om hockey killar. måste säga att det har varit ganska underhållande läsning, fördomar är bara förnamnet, visst vi hockey killar kan glida in i skolan me mjukis braller åå en sliten t shirt å kepsen bakåt, varför? för vi är oftast helt slut på morgonen efter allt slit på träningen kvällen innan att man inte orkar anstränga sig att klä sig snyggt. men när de sedan är utgång eller man känner sig för att klä sig bättre så har minst lika bra stil som vanligt folk om inte bättre för våra vältränade kroppar:p haha som gör att helheten är lite bättre. men visst vi skulle aldrig göra som "ragnhildarna" å komma i kostym till skolan? eller gå upp 2 timmar innan för å fixa iordning sig. men sen har ja även läst om att vem vill ha en iq berfriad hockey pojk. haha aa visst vi kanske inte har era betyg. men de har även sina orsaker. träning som tar kanske upp minst 4 timmar om dan sen skola på det inte lätt att hinna med läxor och annat. klart man inte orkar koncentrera sig. så vårat iq är nog inte sämre men viljan att plugga är betydligt sämre. även läst om vem vill vara med någon som jobbar bara som snickare eller på någon byggarbets plats. men visst vi börjar jobba efter skolan å vi kännar snabba pengar i början, å ni säger att efter ni pluggat å gjort de ni vill å när ni är 25 - 30 har ni ett bra jobb och är en bra försörjare. och att ni tjänar mer pengar. men hallå som snickare har man faktiskt en ganska normal lön, men de flesta jobbar svart och kännar in bra mycket mer en vanlig spipsnisse. men nu till hör ja faktiskt den lilla skaran slipsnissar:P ja ni hörde rätt hockey pojken som blev slipsnisse och sitter faktiskt på mitt egna kontor just nu och skriver. så alla fördomar kanske inte är helt sanna. / hockeypojke

2007-aug-23 @ 12:06

Postat av: Lindberg

Ack, hur voro en värld utan överraskningar! I all den tid jag bevandrat denna jord har jag i min enfald lidit under mitt fördomsfulla sinne, ty alltid har jag haft föreställningen att tjänstemannayrket krävfa skrivfkunnighet!
För Hockeypojkens vidare information kan jag intyga att det icke krävs någon alltför stor anträngning att klä sig anständigt. Faktum är att jag är tämligen säker på att det de facto fordras en jämbördig kraftansträngning att ikläda sig ett par "mjukis braller" (sic!) som ett bar byxor av mer stilmedveten typ. Samma resonemang är likväl applicerbar på vad som iklädes överkroppen. Det fordras näppeligen mindre energi att ikläda sig en "sliten t shirt" (sic!) än en proper tröja. Vidare kan jag, i egenskap av före detta Ragnhildare, icke åminna mig ett enda tilfälle då mina skolkamrater burit kostym en vanlig dag i skolan.
Det är sant som du säger, Hockeypojken, att alla hockeypojkar som direkt efter skolan inser att de aldrig kommer att kunna försörja sig på att slå en puck genom två metallstolpar och följaktligen blir arbetare initiellt tjänar snabba pengar. Det är också sant som du säger, att hockeypojkar sällan har några större ambitioner med sina liv och således väljer att inte investera i en adekvat utbildning, utan nöjer sig med att bli arbetare.
Den intressanta frågan är då: hur attraktivt är det med en misslyckad hockeyspelare, utan vare sig utbildning eller ambitioner i livet, som därför nöjer sig med att arbeta 8-17 och sedan supa upp lönen till helgen?
Att försvara snickaryrket med att snickare har en "ganska normal lön" uttrycker en ytterst deprimerande inställning om att ha det mediokra som mål i livet. Vidare är de flesta kontorsarbeten av okvalificerad art och där gymnasieutbildning duger, så dessa "slipsnissar" hamnar under samma kategori misslyckade och mediokra.
Inte konstigt att dessa personer, när de inser hur mycket mer vi som investerat 16 år eller mer på studier tjänar, röstar på sossarna och kräver att få ta del av våra inkomster för att de själva är så oerhört misslyckade. Att en snickare skattefuskar genom att arbeta svart är tydligen helt acceptabelt, men när en direktör skattefuskar så gör sig mobben redo för lynchning och i förtuppen går alla misslyckade sossedrägg.
Högaktningsfullt
Lindberg

2007-aug-23 @ 13:53

Jag välkomnar hockeyboysen in i debatten. Tur är väl det - det är så tråkigt att sparka på folk som ligger ner (så länge de inte är Danskar eller sossar).

En notis bara. Antingen glänser man helhjärtat eller inte alls. För att göra det enkelt så att alla läsare oavsett skola, utbildning och idrott förstår: Det är ju som o inte torka sig i röven på vardagar utan bara på helgen. Det fungerar inte så helt enkelt.

Inväntar eventuell kontring med iver.

Kommentarer
Postat av: Prins Alexander af Bergsrundan

Vore det inte ganska adekvat med en summering av resterande historia? Det är ju inte direkt ett ämne som startade idag.
Jag kan gärna hjälpa dig med att samla information.
Din vän och vapenbroder
Prins Rosen

Postat av: Sofie

helt. jävla. troligt.
jadu jonas, vi får se om "hockeypojken" kan rå på dina fina ord... ni e för goa;)

2007-08-23 @ 15:02:03
Postat av: sofie

otroligt ska det tredje ordet vara..

2007-08-23 @ 15:02:50
Postat av: hockeypojken

haha okej Lindberg. visst tog ja ett exampel på en som faktiskt inte tjänar flera hundra i månaden som hockey proffs. visst många av vi hockey spelare har itne ens ambitioen eller talangen att bli just proffs man spelar för att man vill aktivera sig och tycker det är kul. sen att du tar för givet att hockey pojkar är sossar? hallå det är endå den näst dyraste stora sporten man kan utöva. och mesta dels är inte familjerna som låtaer sina söner spela vanliga svensson som mer talet ragnhildare är nu för tiden? en vanlig ragnhildare är en person som vill vara så mkt mer än vad han igentligen är. det kan nästan hela den här stan stå till svars med. Men visst har du rätt i att många av oss tror sig bli nya foppa eller sudden och att dom fallen är väldigt få. Men det roliga är nog att iaf de "gänget" hockeypojkar jag umgås med
tror jag har båda mer stil och klass än flesta er ragnhildare. och att ja kan garantera dig att ingen av oss kommer någonsin att rösta för sossarna. det är igentligen rätt sjukt att du/ni tar för givet att vi är medelklassare eller vanliga svenssons? vart får du den uppfattningen ifrån? när jag tror det igenligen är vi som borde beete oss som storstekare å spruta skumpa på flamingo. haha. men som sagt jag tror nog att efter du har pluggat i tio år och börjar känna pengar så har jag redan tjänat ganska mkt och det kommer ta lång tid för dig att komma ifatt det men visst vill du leva livet när du är 50 - 60 så är det fine med mig. själv ska lira hockey på en niva som ja fortfarande tjänar pengar på men endå inte behöver slita ihjäll mej och ha ett jobb på sidan om.
schtekiga hälsningar hockeypojken

2007-08-23 @ 15:09:21
Postat av: Therése

hahahaha shit vilken jävla fight, o det känns som att jag startade allt genom att posta ett litet oskyldigt inlägg i min blogg... menade inget illa med det, jag tycker inte dåligt om hockeypojkar eller ragnhildare :( finns något gott i varje människa, haha.
tycker bara att vi alla ska ge varandra en härlig varm björnkram så blir allt bra :D
puss o kram / eran lilla hockey-bordell-mamma Tess

2007-08-23 @ 15:17:23
URL: http://touchoftess.blogg.se
Postat av: Alexfuckingsander

"en vanlig ragnhildare är en person som vill vara så mkt mer än vad han igentligen är."
Ditt förakt mot fördomar utmynnar bara i dubbelmoral när du skvätter ur dig den ena fördomen efter den andra mot oss "Ragnhildare". Vi som börjar på Ragnhild gör det inte för att vi vill vara mer än vi var från början, jag själv hade ingen aning om vilken sorts människor som gick där när vi började skolan, det enda jag visste var att vi började där med samma ambition. Ambitionen att lära oss saker i skolan, förbättra oss och vår framtid, en förutsättning för fortsatta studier.
För att citera en av mina bästa vänners tal när vi satt för studentlunch i skolan(Samma syfte men kanske inte ordagrant): "Jag var fast besluten om att sluta, jag kände mig helt ensam, killen som spelade orgel. Sen hittade jag en kille på upproret som ställde sig i den mest bögiga rosa tröjan jag sett och sa: Hej, jag gillar bilar och syr mina egna kläder. Då var vi två, olika individer som tillslut visade sig bli mycket bra vänner".
Det jag vill säga är att vi alla var olika människor som tillsammans hade ett mål, det gjorde oss till dem vi är idag. Det är nog inte många av de trehundra elever på Ragnhild som klassas in som de "Schtekare" de flesta andra inte tycker om, det är inte det som förenar oss. Den inställningen många har till Ragnhilds schtekare anser jag bara ren avundsjuka.
Sen angående vad Lindberg skrev så nämnde han inte att ni var medelsvenssons utan pengar, utan personer utan ambitioner som nöjer sig med ett mediokert liv, som därför inte kommer sträcka sig längre än "medelsvensson-klass" i framtiden. Någonting du inte heller tänker på är precis som Lindberg också skriver, angående arbetstider, när du sitter där och är 30år, tjänar kanske 24000 i månaden på ditt 7-16 jobb, tror du att du får dina "svartlöner" utan att arbeta då? Jag anser det nog vara mycket bättre att utbilda sig, jobba normala tider och kunna spendera resterande tiden av dagen till sina intressen, oavsett om det är hockey eller hästpolo. Att ha ett svartarbete vid sidan av sitt riktiga jobb är ingenting man gör på en halvtimme. Inte om du ska hålla din inkomst större än vår tills du är 60år iaf. Vi är nog om er runt 28.
Med vänliga hälsningar
Alexander f.d. S:ta Ragnhild elev och nuvarande KTH Student.

2007-08-23 @ 15:28:37
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: cecilia

Vad hockeypojke inte förstår är att man inte måste slita hjäl sig om man är smart.
Men han kanske har fått för många smällar i huvudet?

2007-08-23 @ 15:39:42
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Lindberg

Må så vara att hockeyutrustning kostar några ören, men hur mäter sig hockey mot sporter som golf, tennis och hästpolo?
Nu när jag har läst igenom ditt inlägg i debatten har jag egentligen inte så mycket att replikera med. Faktum är att din bristfälliga svenska talar sitt tydliga språk om hur pass "schtekig" du egentligen är.
Men för att ändå ge ett litet svar på tal:
Jag förutsätter att de felsta som misslyckas i livet och hamnar på ett dåligt avlönat jobb blir sossar. Varför? Jo, därför att den stora drivkraften bakom socialistiska tankeidéer är avundsjuka. Det behöver givetvis inte betyda att alla dåligt avlönade personer är sossar, utan det finns säkert många fall där personen ifråga är mycket nöjd med ett liv som till exempel snickare. Men de flesta hockeypojkar tror att de ska bli hockeyproffs och negligerar således studier. När gymnasiet är slut kommer verkligheten ifatt och utan utbildning får dessa personer ta de jobb som finns tillbuds. Efter några år då deras jämnåriga som investerat i en akademisk utbildning kommer ut på arbetsmarknaden och tjänar betydligt mer kommer så avundsjukan och sossementaliteten som ett brev på posten.
Att ha stil behöver inte på något sätt innebära att man är överklass. Tvärtom! De som är födda in i rikedom tenderar att bli bortskämda brats. Jag antar väl att jag själv tillhör medelklassen, men vad som skiljer mig från den genomsnittlige hockeypojken är ambition. Ambition leder till framgång och framgång är tätt sammanbundet med stil.
Till syvende och sist handlar det om en skillnad i mentalitet mellan de du kallar "Ragnhildare" och de som vi betraktar som hockeypojkar.
Vidare kan jag lova dig att jag, under min studietid, kommer att tjäna lika mycket som du gör på din heltidstjänst genom att investera pengar på den finansiella marknaden.
Så till dina avslutningsord; det är där skillnaden mellan våra olika intällningar till livet blir som tydligast. Du, liksom genomsnittet av hockeypojkar, nöjer sig med ett mediokert liv där ni inte behöver "slita ihjäll" (sic!) er. Jag däremot är inställd på att slita som ett djur för att nå mina drömmar och tänker inte ge mig förrän jag är där.
Det är denna livsfilosofi som är äkta stil, och det är den som genomsyrar mitt Pontus och Alexanders liv. Att spruta champagne är ett metaforiskt tecken på framgång. Framgång föds genom ambition. Hockeypojkar har sällan någon storartad ambition i livet, således ingen framgång och därför inte heller någon stil.
Högaktningsfullt
Lindberg

2007-08-23 @ 15:41:28
Postat av: hockeypojke

men det lilla roligare iaf i detta lilla fall om en liten hockey pojke. är att jag redan har ett jobb som jag fick för att jag vart engagerad och motiverad, och slitit för. det är ett jobb som ni kommer kunna söka in som om sisådär 5 - 8 år när ni pluggat klart. men visst ja må ha jäklig tur över chansen att få ett sådant jobb i så pass ung ålder. kan till och med stoltsera mig en av sveriges yngsta inom området. men det har igentligen ingeting med saken att göra. alla har vetat om det igelsta Vs ragnhild så har det alltid varit. och förmodligen alltid vara.Det är rätt roligt att nästan två helt olika grupper:P om man kan säga så. samlas under samma tak. just kanske därför de uppstår diskutioner och konflikter,inga stora men de finns. Å jag vet att ni är stolta över att ha gått på ragnhild ser man bara hur du avslutat ditt inlägg. men ni bör igentligen vara stolta för det är mycket pluggande men jag tror även de flesta igelsta elever är även stolta över sig själva också för att en stor del av eleverna tror ändå på sig själva i sin idrott och att de kan bli något och även lyckas med det. och visst nu drog jag ett streck över alla Ragnhildare som stekare. men innom den gruppen vi nu pratar om och med. så är nog det fallet, det är ju inte fantasy klubben som direkt har börjat skriva om oss hockeyboys.
Med vänliga hälsningar: hockeyponken

2007-08-23 @ 15:45:48
Postat av: cecilia

"Love is in the air"

2007-08-23 @ 15:49:28
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Pontus

Jag läser och njuter. Men jag börjar bli nyfiken på dig hockeyponken. Du bör lägga fram lite fakta för att få lite relevans, tomma ord kan vem som helst peta fram. Till att börja med: vad har du för jobb som du tror att vi behöver 5-8 års studier till där man inte behöver behärska det svenska språket?

2007-08-23 @ 15:50:12
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: hockeypojke

okej vet att ni gnäller på min textning. haha sitter på jobbet och har kunder som kommer in då och då, så kan tyvärr inte läsa igenom texter efter jag skrivit. ber hemskt mycket om ursäkt för det, men tror att iaf de flesta som läser våra inlägg förstår mig mer än er. ett litet inlägg till bara.:p Lindberg: du säger att vi saknar motivation och ambition men vad talar du om då jag tror du aldrig skulle ha samma motivation och ambition om du idrottade som vi har. iaf de flesta av oss. kan ju aldrig tala för en hel grupp av människor såndant är även fallet för dig, många av er kommer även ni sluta som vanliga arbetare för ni orkar itne gå igenom den hårda studie tiden. inte alla men några. Just därför tycker jag att diskutionen har tagit upp all fakta som behövs. för vi kan bara jämföra det stora hela inte inviduella åstakommanden och prestationer. Vi kan ju inte gå in och börja med person angrep osv:P haha men tycker iaf att det har förgylt min arbetsdag att få en liten syl i vädret. och att jag vet att ni är mycket bättre på att skriva än vad jag är. just för att ni har intresset för det hela.
Thanks/ hockeyponken

2007-08-23 @ 15:57:13
Postat av: hockeypojke

ps min identitet förblir min egna lilla hemlighet=)

2007-08-23 @ 16:03:24
Postat av: Pontus

Jo, jag bryr mig inte om vem du är. Jag vill veta vad det är för halv-seriöst jobb du har, där du kan sitta o surfa omkring på nätet medan det kommer kunder hipp som happ. Ert företag satsar uppenbarligen hårt på kundrelationer...
Nå?

2007-08-23 @ 16:07:31
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lindberg

Har du något att dölja eller?
Sedan får du gärna berätta mer om ditt jobb, precis som Pontus poängterade.

2007-08-23 @ 16:08:36
Postat av: cecilia

Jag vill också veta vem hockeypojke är, så att man kan skratta lite åt en "vuxen man" som sitter och försöker försvara sin sport och sina svartjobb för en skara människor som (tydligen) inte går på skiten.
Shit... Har du inget bättre för dig, med ditt "bra" jobb?

2007-08-23 @ 16:16:46
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: hockeypojken

jag det gör vi men under låg säsong så finns de tinte så mycket att göra. vi ligger etta i branshen i hela sverige om inte världen. kan tyvärr inte avslöja min bransh för det skulle avslöja min identitet. sorry men bäst så:P har absolut inget att dölja förutom min identitet. hejs svejs

2007-08-23 @ 16:18:08
Postat av: cecilia

Isåfall måste du ju jobba på IKEA!

2007-08-23 @ 16:27:34
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Pontus

Suck... Bygger du bob-banor eller? Skidhopp-ramper? Det låter som om du är den enda personen som jobbar i en hel brancsh... I'm impressed. Din trovärdighet sjunker för varje inlägg du gör. Relevant fakta efterfrågas.

2007-08-23 @ 16:29:32
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: hockeypojke

okej ikea de va ioförsig bra gissat. men tyvärr fel. nej jag är nog inte den enda i min brancsh, eftersom bilbranschen är en av de största i världen så antar jag att jag icke är ensam

2007-08-23 @ 16:34:30
Postat av: cecilia

Jag gissade inte. Jag gissar aldrig. Det var ett rimligt antagande.

2007-08-23 @ 16:55:13
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Alexfuckingsander

Ett "ledande företag inom bilbranchen" har aldrig lågsäsong om de inte har för låga ambitioner alternativt okvalificerad personal. Jag vill gärna veta vilket företag du jobbar för, någonting du känner att du vill dela med dig av?
Med vänliga hälsningar
Alexander Rosenberg

2007-08-23 @ 17:01:00
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: hockeypojken

aldrig lågsäsong? okej visst säljer vi nu med men inte lika mycket som under höst och vår. det är dom bästa tiderna för att sälja bil. inte mycket folk som köper bil under sin semester. men om ni nu är så allmänbildande borde ni veta vilket som är det största företaget i bilbranschen. företag som astra och scania har ni tagit efter vårat sätt att utbilda och utveckla inom företaget. så jag arbetar och går på utbildningar samtidigt och även får något som kallas arbets erfarenhet. något man som företagare tycker är väldigt viktigt.

2007-08-23 @ 17:29:08
Postat av: charlie

jag säger bara så här... de e bá o schtek. ;)

2007-08-23 @ 17:39:56
Postat av: Lindberg

Det största företaget inom bilbranschen är General Motors, vilket alltså innebär att vår käre hockeyponke
förmodligen arbetar på en Saab-återförsäljare.

2007-08-23 @ 18:09:57
Postat av: Anonym

fortfarande en hockeypojke som förmodligen ser bra mycke bättre ut än nån annan i detta kommentarfält=)

2007-08-23 @ 19:25:45
Postat av: Johannes

En sak är jag helt säker på, Jonas H Lindberg är & kommer förbli min stora idol!

2007-08-23 @ 19:29:40
Postat av: Ormen

Hockeypojken, din identitet är avslöjad "centi" slutta muppa dig

2007-08-23 @ 19:37:27
Postat av: Pontus

Anonym: Och du är förmodligen dummast i detta kommentarfält (själv kunde jag stava mitt namn på 6-års). Alla har vi varsin post. Så sött.
Johannes: Ska vi bilda fanclub? :D
Martin: ;)

2007-08-23 @ 19:41:58
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: cecilia

Det kan faktiskt vara så att namnet inte kom med när den anonyma skrev kommentaren... Jag har sett det hända förut :P

2007-08-23 @ 19:46:36
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: alexanra

hahha, va fan händer här :P vilken fight :P köör på grabbs :P

2007-08-23 @ 21:25:48
URL: http://alexsanras.blogg.se
Postat av: Odell

hahaha myy good, det här är super roligt!! kan man inte bara gilla alla människor med för- och nackdelar, dvs inte dömma någon alls för en viss stil/personlighet/klädstil..eller något sådant. Jag tror de flesta, ragnhildare och hockeygrabs har något gott i sig:)

2007-08-23 @ 22:08:28
URL: http://elinodellls.blogg.se
Postat av: hockeyBRUD

hockey är världens bästa sport + att det e en sport där man både tränar OCH tänker!

2007-08-23 @ 22:15:13
Postat av: Pontus

Fröken Odell: Ibland måste man generallisera för att kunna uttrycka sig om saker o ting. Lägg ner det där diplomatsnacket - till och med en avdankad knarkare har något gott i sig, en njure som nån behöver. Diskussionen började med att hockeyboysen hävdade att vi andra (särskilt ragnhildare?) var avundsjuka för att dom fick "brudar". Well, dom säger inte så mycket nu.
Hockeybrud: Not to step on your toes... men vilken idiotsport är det man inte tränar och tänker till? hm?

2007-08-23 @ 22:23:53
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: hockeypojken

nämen hej igen va ett tag sen nu:p men shiit lindberg trodde du va uppdaterad på allt? GM är inte längre den största.
å pontus hallå man har ett liv kan inte sitta å kolla på din blogg hela kvällarna ( har ett liv )därför har ja inte kunnat svara på era frågor. nämen det hela började faktiskt itne av oss. de va ni själva som tog upp att vi var bara killar som klädde sig illa å snusade. men vill verkligen itne gå in på person angrep osv så låter det här bli min sista kommentar annars så kommer de bli att ni kommer börja tjura ännu mer:P
hare heej

2007-08-23 @ 22:47:48
Postat av: Micce

Haha, det här var intressant att följa. En blind boxare som står och vevar mot ett gäng tungviktare, med givet resultat...
Fler debatter åt folket! Kan du inte fixa en debatt med lite såssar också;) Det vore nice!

2007-08-23 @ 22:49:10
Postat av: Lindberg

GM har alltså blivit omsprungna av Toyota? Hockeypojken jobbar alltså på ett ställe som säljer riskokare? Vad han gör där förutom att kommentera bloggar verkar förbli ett mysterium.

2007-08-23 @ 23:03:41
Postat av: Pontus

Hockeykillen: I framtiden ser jag fram emot att du stavar mitt namn med stor bokstav. Gällande personangrepp så kan jag inte se att vi använt oss av några. Eder kapitulation är underförstådd och jag tackar för idag.

2007-08-23 @ 23:05:21
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: hockeypojken

okej nu har ja tagit mig i kragen och taigt reda på vilka jja ens har diskution med. haha okej de va ju inte direkt eliten av ranghild? snarare botten killarna som står vid sidan av dansgolvet och kollar på medans vi snyggt folk roar oss. och visst dont care säljer riskokare men säger de ja kommer tjänna minst lika mycket pengar som du lindberg och leva ett tio gånger skönare liv tack vare att ja just inte är en står vid sidan och drömmer om tjejerna som du aldrig kommer få.. slut nää de va det absoluta kommentaren för mig.
hare hej

2007-08-23 @ 23:29:46
Postat av: Wayne Gretzky

Skulle bara vilja säga till Lindberg där först, hur lång tid tog de för dig att välja dom där rätta orden? Du använder rätta ord och de blir ju verkligen i ett MVG i svenskan där.
Sen var de här ju en blogg, där man lämnar kommentarer. Sen att du sätter alla s.k. hockeygrabbar i en å samma sits, de är ju lite wrongt (ska du påpeka stavningen?), tycker hela "debatten" är rätt patetiskt.
Eftersom jag själv spelar hockey och mina bästa vänner likaså ,och då ser allt skit i DENNA blogg, så blir man ju lite fundersam bara hur allt började? Hur tänkte den personen som inledde allting? Dvs. allt snack om hockeygrabbar.
Sen de här med tjej syndromet?... Leverachi liksom... Börjar folk bli lite oroliga för att vi festar med deras kompisar?
Läs tidigare:
Pontus, säger:
men blir du tillsammans med en hockeykille säger jag upp kontakten, sen avlivar jag david så att han inte mördar honom och sen hoppar jag magplask från klaffbron.
http://touchoftess.blogg.se/1187737730_hur_gre_liksom.html
Ialla fall så kickade vi (mertalet hockeygrabbar) fet fest i helgen med grym musik och tro de eller ej, mkt daaaamer. (felstavat, i know).
Så de verkar som alla trotsar debatten och glider ut allra längst bort i stan och festar!...
Vad säger man om de?
Men rolig läsning iaf!
Take Care...pontmeister?
Btw...Så ni vet, varenda brud som ser bra ut som ni försker få har garanterat någon hockeyspelare VARIT med eller valt att dissa.
I o försig inte så stor risk ; SeLänk
http://pontmeisters.blogg.se/images/morgonen_bild_1_1187687903.jpg
Å hörru hahaha...Lycka till i framtiden! Vem vet du kanske får bossa över fruktdisken en vacker dag...Å för Lindberg, suck me sideways

2007-08-23 @ 23:33:56
Postat av: Anonym

Säga vad man vill.
hockeyBRUDs kommentar slår allt.
Man börjar gråta men vet inte av vilken anledning.

2007-08-23 @ 23:53:33
Postat av: Anonym

"Btw...Så ni vet, varenda brud som ser bra ut som ni försker få har garanterat någon hockeyspelare VARIT med eller valt att dissa."
Okej, vi är bara avundsjuka.
Men sen då?

2007-08-23 @ 23:56:44
Postat av: Lindberg

Så sött att ni blivit så trampade på tårna att ni bemödat er med en bakgrundskoll på vilka jag och Pontus är. Faktiskt riktigt smickrande och jag måste säga att jag är ytterst road!
Med tanke på att Hockeponken prompt vägrar att ens tala om vad han egentligen arbetar med, och herr "Gretzky's" behov av att gömma sig bakom en pseudonym så är det milt uttryckt ytterst svårt för mig att ta era patetiska försök till kritik på allvar. Uppenbarligen har ni båda någonting att dölja, då ni inte vill röja era identiteter.
Avslutningsvis vill jag påpeka att jag aldrig och på intet sätt hävdat tillhörighet till det som Hockeponken kallar för "Ragnhilds elit". Detta emedan jag betraktar elitism på ett skiljt sätt från
den uppfattning som bland annat Hockeponken har, vilket torde vara tämligen uppenbart för den som läst mina tidigare inlägg i debatten.

2007-08-24 @ 00:02:25
Postat av: Wayne Gretzky

Lindberg glöm inte att vi är lite slow....Använd inte så stora ord för att vara en sån lortig liten fitta....Shit du är så stor med dina ord..pseudenym? är de en planet eller? spejsa inte till de här nu fan håll de på rätt nivå, vi är ju trots allt hockeylirare ;) blink blink plus att de är en jävla blogg!!! Där ma n lämnar kommentarer!
Ååå go natt ska lägga mig bredvid din flickvän nu! NOT! Hon är på tok för ful...
Btw pontmeister ringde han vill ha tillbaka sin fistingdildo...aaa men tjena

2007-08-24 @ 00:10:55
Postat av: Pontus

Hockeypojken: "haha okej de va ju inte direkt eliten av ranghild?" Ah, självmål. Botten på Ragnhild är fortfarande över toppen på Igelsta ;) Nevertheless, lycka till i framtiden. Puss.
Wayne Gretzky: Det roar mig ypperligt att möta människor som fötts nära Chernobyl...
"Sen var de här ju en blogg, där man lämnar kommentarer" Ah, verkligen? Vilken utmärkt obersvationsförmåga...
"Btw...Så ni vet, varenda brud som ser bra ut som ni försker få har garanterat någon hockeyspelare VARIT med eller valt att dissa." Jo, och pandan håller på att utrotas i Asien. Världen går neråt, inte sant?
Men du, min osäkra lilla vän, som för övrigt inte vill röjja sin identitet (varför inte?), träna upp svenskan och lev ett gott liv. (får jag bossa över fruktdisken kan du fetingglömma rabatt)

2007-08-24 @ 00:17:58
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: hockeypojken

det här har bara varit ett rent nöje för mig att få läsa geeksen fina ord. lärt mig mycket idag. att ens jämföra oss med er är skam ni är botten av skiktet och vi toppen. men ärligt talat pontus hur kan du ens våga stå emot kommer ihåg dig som lilla spinkiga killen i hörnet. som trodde han va "jätte häftig" varför vi inte skriver våra namn? vi vill igentligen inte bli sedda på samma sida som er. men ibland måste man säga ifrån lite.. kan ju inte låta er prata skit i bakrunden. so long fuckers....

2007-08-24 @ 00:19:15
Postat av: Lindberg

Veni, vidi vici!

2007-08-24 @ 00:19:41
Postat av: Wayne Gretzky

Pontmeister? Lindberg?
Så många gånger ni har runkat i era ensamma liv, så många brudar har jag legat med.
Grabbar, inse, ni har valt fel, vi vet. De är tråkigt att de ska behöva sluta så här. Vi vet ju att de enda ni ångrar är att ni var ute och åkte skridskor så gjorde ni snöänglar me touchoftess å resterande gäng.
Pojkar...Dröm sött!

2007-08-24 @ 00:22:21
Postat av: Wayne Gretzky

Pontmeister? Lindberg?
Så många gånger ni har runkat i era ensamma liv, så många brudar har jag legat med.
Grabbar, inse, ni har valt fel, vi vet. De är tråkigt att de ska behöva sluta så här. Vi vet ju att de enda ni ångrar är att när vi var ute och åkte skridskor så gjorde ni snöänglar me touchoftess å resterande gäng.
Pojkar...Dröm sött!

2007-08-24 @ 00:24:38
Postat av: Pontus

Hockeypojken: "hur kan du ens våga stå emot kommer ihåg dig som lilla spinkiga killen i hörnet" Haha, ankungen har väl blivit en svan ;) Får man fråga
varför du gick åt andra hållet? hm?
Veni, vidi, vici!

2007-08-24 @ 00:26:39
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Lindberg

Herr Gretsky, jag strävar efter fler dimensioner till mitt liv än omfattande kopulering. Vissa av oss har nått längre i evolutionen än att det enda målet med livet är att fortplanta sig; detta tillstånd kallas intellektualitet. Ett till ord som du kan slå upp i en ordbok!
Det är tragikomiskt att se på hur bokstavligt talat du interpreterar begreppet "kukmätartävling". Fram till ditt intåg i debatten hade den trotsallt en tillstymmelse till att vara en intellektuell kukmätartävlig, det vill säga att vi faktiskt avhandlade annat än hur många damer vi legat med.

2007-08-24 @ 00:43:04
Postat av: gust-af

Fyfan hade inte tänkt ge mig in i detta men man kan ju ändra sig..
Något som jag tycker känns väldigt intressant med er hockeypojkar är att det inte riktigt visas några tendenser till ett vettigt försvar från er sida med undantag för "hockeypojken" som iaf enligt min mening inte framstod som en idiot i början av denna gästboksdebatt.
Sen är jag lite fundersam över "Waynes" sätt att mäta framgång, ju fler brudar man lyckas trycka desto mer framgångsrik är man?
Nåja, för att avsluta inlägget vill jag bara göra klart vad som gäller kring GM och Toyota.
På marknaden personbilar är Toyota världens största.
Går vi över till en mer allmän syn där vi räknar in all vägtrafik är däremot GM störst, eller var det iaf enligt mätningar för 2006

2007-08-24 @ 01:42:36
URL: http://gurrrrras.blogg.se
Postat av: Therése

jaha snöänglar med mig o mitt gäng.. som att det vore NÅT DÅLIGT?!?!?!

2007-08-24 @ 02:10:53
URL: http://touchoftess.blogg.se
Postat av: emzo

meen grrr

2007-08-24 @ 02:14:51
URL: http://emmaforsmark.blogg.se
Postat av: hockeypojken

jag sa ju att vi inte skulle gå in me pajkastning och slag under bältet men efter som ni inciterade ( bergis felstavat) på att fortsätta så blev det sandlåde niva på det hela. men men nu är det här i mitt sista skrivande, inte skrivit så här mkt i skolan ens.. hej å hopp pille snopp

2007-08-24 @ 09:15:52
Postat av: Anonym

Det känns ju som om att dom fördomar man hade om hockeykillar innan debatten nu besannats...
Drägg. Jag ska låta mina tjejkompisar läsa den här debatten också.

2007-08-24 @ 12:11:24
Postat av: Anonym

haha gör du det. vi fixar bara nya endå. kompisar? det är just det endå ni kommer förbli.

2007-08-24 @ 13:16:07
Postat av: Alexfuckingsander

Tragiskt att se vad som började som en faktiskt ganska "seriös" debatt angående livets stora mysterium nu urartat till detta, man är borta en kväll och när man kommer tillbaka ser det ut såhär. Men men, måste väl ge lite heder till "Hockeypojken" som faktiskt försökte åtminstonde. Gretzky däremot är ju stereotypen för "hockeyboy". Det var det här vi diskuterade i början, ingen kille med lite självkänsla behöver hävda hur många han legat med.
Dessutom kan vi ju se om 10år när du är avdankad halv fet och jobbar inom bygg1, då jävlar blir det ligga utav! Nej det är för sådana som dig Stanleys finns. Go back to school kids.

2007-08-24 @ 14:09:44
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Joni..

Kampsportskillar > Resten ;)

2007-08-24 @ 16:38:45
Postat av: Cecilia

Wayne Gretzky: "Använd inte så stora ord för att vara en sån lortig liten fitta"
Skriv för helvete inte sånt! Du som inte slutar tjata om hur många du har haft sex med (och nu antar jag att det bara är tjejer), när blev det plötsligt fel att ha/vara en fitta?!

2007-08-24 @ 17:30:25
URL: http://tigerharen.blogg.se
Postat av: Wennlund

Vissa benämner dem som hockeylirare, vissa säger ishockeykillar. Jag nöjjer mig med att kalla dem efterblivna.
Eder vän Vän-lund
PS. Alla på ragnhild bär inte skjorta och slips i skolan och alla personer som spelar hockey är inte så dumma som de ser ut, ojj jag menar, så dumma som dem får sig själva att låta här, nej fan, jag menar, de är inte så dumma som många säger. DS

2007-08-24 @ 22:35:48
URL: http://wennlunds.blogg.se
Postat av: haha

okej börjar likna Nördarna anfaller. en efter en kommer ni fram å vågar säga saker som ni aldrig skulle väga säga om vi stod öga mot öga? aa visst lek tuffa här på internet men shiit våga göra det i verkliga livet. Men helt ärligt har vi börjar ledsna på ert tjat om att vi är så kassa. så om ni nu vill göra revolt mot oss gör de öga mot öga så säg allt ni vill få ut.. men det är en sak hockey killar är grymma på trash talk där tar ni oss aldrig så om vi nu skulle mötas upp såå skulle ni nog gå där ifrån lipande
ännu mer bittra på ert liv som vanliga loser med aldeles för höga förhoppningar på ert liv. visst skaffa er stekiga jobb. vi kommer endå leva tio gånger bättre och roligare. Wennlund? hallå vem är du största geeken i stan eller var det enhörna du kom ifrån.. pontus? haha shiit fortfarande fula ankungen som bara fått lite luft i sig. Jonas h lindberg. tror inte du skulle använda dom orden mot oss man mot man. aldrig sätt en kille som försöker leka mer stekare.ps trodde i tre år att du var ryss? ser ut som en iaf. Ormen shit trodde basketkillar va lite sköna iaf men nu sjönk du grymt mkt genom att stötta geeksen. Rosen? hallå du heter rosenberg det inget adel namn. å dina kläder har du tjänat ihop genom att städa gamla gubbar å gummors toaletter på din mors jobb.. jäkligt stekigt..hola at ya boys // hockeyboysen

2007-08-25 @ 00:11:56
Postat av: hockey

vad är det för geeks?, tjäna era pengar, era miljoner, hur ska ni få tjejer med en lönfet mage och munkfrisyr. Lägg ner allt.

2007-08-25 @ 00:34:40
Postat av: Anonym

Med pengar lyckas vi nog få allt det där, med betydligt mindre slit än ni!

2007-08-25 @ 04:41:06
Postat av: Anonym

haha, stackars lilla hockeypojkarna. Ni borde veta att pengar kan ge en allt, även lycka, så stick och träna bästa ni vill, medans vi dricker upp vår champagne

2007-08-25 @ 08:06:00
Postat av: Pontus

haha: Lustigt hur du menar på att "vi" gömmer oss bakom Internet när ingen av er vill röjja er identitet...
"men det är en sak hockey killar är grymma på trash talk" ...Vi är överens på en punkt i alla fall ;)
Jag inväntar spänt på läget då sånna som DU inser att pennan är vassare än svärdet.
Puss.

2007-08-25 @ 10:49:51
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Wennlund

"Haha" eller Wayne eller vad jag nu ska kalla dig, kärt barn verkar ha många namn, utom sitt eget dock. Jag tror du har fått det här om bakfoten, jag har inget emot folk som spelar hockey rent generellt (långt ord det där, men du borde förstå det ändå tycker jag), det jag har nått emot är hockeysteriotypen. Så visst fan finns det sköna hockeylirare, även om de är en minoritet (det betyder typ: en liten grupp). Du har visat att du tillhör den gruppen som jävligt många ser ner på, eller ser ner på är nog fel att säga, som många kollar jävligt snett på stämmer nog bättre, men jag förväntar mig inte att du ska ändra dig eller fälla en tår för det. Du är du, jag e jag, hoppas du inte blir ledsen om jag inte gråter pga din... förolämpning?

2007-08-25 @ 11:59:41
URL: http://wennlunds.blogg.se
Postat av: hockey

"medans vi dricker upp vår champagne". Sitter i hörnet på telgekällaren och suttar på er champange hela kvällen och blickar ut mot dansgolvet där vi står med våra öl och dansar med alla tjejer.

2007-08-25 @ 15:58:46
Postat av: M

Tvångssterliseringslagen lite kort:
"bestämmes att en person, som på grund av själslig rubbning ej kan anses förmögen att avgöra, huruvida han bör steriliseras eller ej, kan steriliseras, bl. a. om risk föreligger att han skall överföra arvsanlag till sinnesslöhet el. sinnessjukdom till sin avkomma."
Tvångssteriliseringen utfördes alltså på dem som ansågs intellektuellt omyndiga.
1976 var ett mörkt år för Sverige! Det var året då tvångssteriliseringen nådde sitt slut. Därefter har hockeyn blivit allt populärare och populärare bland sveriges ungomar. Dessa ungdomar ifråga, som aldrig skulle ha blivit födda, behöver inte beskrivas ytterligare, vi vet vilka de är bara genom att se på dem (eller känna lukten av dem. Det är som en sjukdom som sprider sig och blir mer och mer utbredd över landet. Detta hade kunnat hejdats, detta hade kunnat stoppats! Det enda logiska alternativet nu är att lägga fram en proposition om tvångsavlivning av dessa individer som är drabbade av sinnesslöhet.

2007-08-25 @ 23:57:23
Postat av: Alexfuckingsander

"Hockeyboysen". Det enda jag har att säga att jag aldrig äns nämt någonting angående kläder, schtekighet osv. Det enda jag har debatterat för här är att man tjänar (eller "kännar" som det heter på hockeysvenska) på att utbilda sig. För generellt sett så kommer inte många av er stackars killar som "utbildat" er till ishockeyspelare arbeta med det. Sen är det ju bara ett faktum att ni skriver som varsin 8åring, jag menar vad betyder: Rosen? hallå du heter rosenberg det inget adel namn. Det var nog den värsta ronnasvenskan jag sätt på länge, och dessutom har jag väl aldrig nämn någonting om att jag är adlig? Det är inte precis att jag kallar mig rosen för att jag tycker det är schtekigt.
Ni har då inte mycket att komma med förtuom något konstigt rykte och något påhopp som kanske fäller någon av de lägre på S:tar men snälla, när ni inte ns vågar nämna era namn får ni inte mycket tyngd bakom era påståenden. Sen att ni alla kör incest stilen och sätter på samma tjej och sitter hemma och krossar ölburkar mot pannan medan ni roar er med att jämnföra vem av er som var sämst och gjorde vad skiter jag fullständigt i, ingen bryr sig om vilka ni har knullat, och att skriva det på en blogg för att vinna respekt? Nej nej nej... ta upp en seriös debatt om ni klarar av det så ska ni få min respekt. Men så länge ni håller er på den lågstadienivån ni gör nu skämmerni bara ut er, se upp till er kära "hockeypojken (Centi?)". Han kan åtminstonde föra en normal diskution.
I rest my case, go back to school kids!

2007-08-26 @ 03:09:06
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

hahahha bästa bästa! Det finns så mycket jag vill lägga till :D

2007-08-26 @ 04:05:51
Postat av: Jasmine

"Det var nog den värsta ronnasvenskan jag sätt."
Det stavas sett. :) Puss!

2007-08-26 @ 21:54:12
Postat av: Alexfuckingsander

haha jo jag såg det! Pinsamt värre. Tur då att jag utbildar mig som inte vissa andra så jag inte gör om samma misstag fler igen! :P Sen ska man väl kanske inte skylla på alkoholen men jag var precis hemkomen från en galen skumparty bartömning på Tullen i trosa.
Observera tiden :P

2007-08-26 @ 22:32:15
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: :

Pontus, såg dig på stanlys här om helgen.
Du går väll aldrig dit? Du är ju för fin?
Utan du går väll bara till telge källan? Där du kan sitta och smutta på din fin dricka? Eller var det inte så du skrev i våras? Att stanlys bara var för lodare? Eller har jag möjligtvis fel?
Drinkarna som du har råd att köpa med hjälp av allt slit på McDonalds? För det var väll där du jobbade?
Bara en tanke som slog mig.

2007-08-26 @ 22:34:47
Postat av: Alexfuckingsander

Kan svara lite utifrån vad jag vet.
För det första är din besatthet av Pontus lite skrämmande, "så du skrev i våras"? Vem kommer ihåg sånt?!
För det andra kan mycket hända på 6 månader...
För det tredje stämmer det där med McDonalds inte. Där jobbar han ej.

2007-08-26 @ 22:42:48
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Pontus

":"
: Du får gärna hälsa nästa gång, jag tycker inte om övervakare. Stanleys är för lodare, vilket jag vikarierade som den kvällen. Annars, ja, jag är för fin. Uppenbarligen slog den tanken dig ganska hårt (jag hade svårt första gången också) jag jobbar på ICA ;)

2007-08-26 @ 22:52:59
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: :

För att gå på ragnhild måste du kunna komma med en bättre ägning en så lilla gubben? Dessutom har jag nu i all min besatthet tagit reda på att han nu mera jobbar på ICA.Måste säga att han klättrar snabbt. Hans lön måste vara betydligt högre nu. Dessutom får han ju nytta av all den fina matematiken läran han fått lära sig på ragnhild?

2007-08-26 @ 23:01:57
Postat av: Pontus

Herr anonym, jag är smickrad över denna besatthet. Svar ja, min lön har ökat flera tusen procent från S:ta Ragnhildtiden. Där fick jag 50 spänn på 3 år för en klassutflykt där den summan inte spenderades serru. Eftersom du vet så mycket om mig får du gärna avslöja en smula om dig själv - så kan ju jag hälsa på dig om vi skulle råkas på stan - eftersom du verkar så blyg...

2007-08-26 @ 23:19:59
URL: http://Pontmeisters.blogg.se
Postat av: Alexfuckingsander

"För att gå på ragnhild måste du kunna komma med en bättre ägning en så lilla gubben?" Efter att ha gått på S:TAR har vi inget behov av att utföra "ägningar" av sådana som du.
Måste även säga att du har en utmärkt observationsförmåga, hur kom du på att han jobbade på ICA??

2007-08-26 @ 23:21:01
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: ::

"ingen kille med lite självkänsla behöver hävda hur många han legat med"
Jag är med er på det.
Men, ingen "schtekare" med lite självkänsla behöver hävda hur rika, lärda och vilka fina jobb dom kommer att få?
Att klanka ner på Stanleys som "ett ställe dig bara lodare går till" och sen promenera vidare och stå i TK kön i en halvtimme.
Är inte något vidare stekigt det heller.
Jag hoppas ni tar det hela med en stor nypa ironi.
Annars är ni bara ute på riktigt hal is.

2007-08-26 @ 23:24:14
Postat av: Alexfuckingsander

Kan tyvärr inte hålla med dig till fullo. Det där om "rika" har du helt rätt i. Bara löjligt, men en utbildning är väl endå inte samma sak som att skryta om hur mycket pengar man har. Att vara duktig och lärd
kan man gott och väl "skryta" med tycker jag, eller kanske inte skryta, men man behöver inte hålla tyst om det. Trevligt att du erkänner dig som förlorad också ;)

2007-08-26 @ 23:31:24
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: :

Lilla Alex, det ända du verkar kunna komma med i alla dina argument är att du är smart.
Så, nu vet alla nog, att du satt inne hela högstadiumet och gymnasiumet och pluggade, samtidigt som alla dem du egentligen ville vara som, var ute och hade kul och festade.Så snälla, kan du inte för omväxlingens skull, kunna komma med något annat?

2007-08-27 @ 23:25:29
Postat av: Wennlund

Lilla :, det enda du verkar kunna komma med i alla dina argument är att du festar och knullar.
Så, nu vet nog alla, att du var ute hela högstadiet och gymnasiet och festade, knullade och spelade ishockey. Samtidigt som de som kan tänka lite längre än en vecka framåt pluggade till sig bra betyg och festade och hade kul samtidigt. Så snälla, kan du för omväxlingens skull kunna komma med något annat?

2007-08-28 @ 13:54:47
URL: http://wennlunds.blogg.se
Postat av: David

mycket roande det här, tycker både jag och min mor..
men ja håller mig nog neutral me tanke på att jag går på en skola full av hockeykillar, och i samma byggnad har vi ragnhild, MEN! sossar klarar ja fan inte av, så länge hockeykillarna sköter sig, betalar sin skatt och röstar rätt så som en ragnhildare gör är jag nöjd.
"blodet är blått och hjärtat knappast åt vänster!" -Over and Out Davemeister

2007-08-28 @ 21:58:31
URL: http://Davemeister.blogg.se
Postat av: Alexfuckingsander

Anonym: Jojuste, ännu en brilljant observation av er. Men du har helt rätt, jag tycker det är helt onödigt med alkohol... books for life! ahhh! Ge er nu? Ni har inte haft något litet att ge igen med på 84 kommentarer. Och nu kommer ni med detta? Kan med handen på hjärtat säga att jag tror jag festade mer än någon av de på igelsta i trean. Häftigt va? Det jag menar är som jag sagt förut. Vi är inte speciellt annorlunda andra ungdomar, förutom det att vi har något som skilljer oss från er, AMBITION.

2007-08-28 @ 23:14:15
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se
Postat av: Sandra

Haha oj vilken debatt det här har blivit... :P

2007-08-29 @ 19:55:55
URL: http://sandrazakariasson.blogg.se
Postat av: ()()

är "vi" alla
blivande feta lågavlönade hantverkare ? vad kämpar ni så hårt för ? flera års slit för att sen kunna ta emot era feeeta lönecheckar sitta där var o varannan dag smutta på er fina champagne, veta vilket företag som leverarat denna schööna dryck? och sen då ?undra när ni blir av med oskulden ?
varför valde inte jag ragnhild?
jag skiter fullständigt i vad ni tycker om ev. stavfel. kommentera gärna dessa så ska vi se om jag tar åt mig .

2007-08-30 @ 16:16:46
Postat av: Calle

Intressant tes vissa verkar ha om att livet går ut på att knulla, gärna flera olika och ugnt, supa skallen av sig och inte plugga. Vem har sagt att lycka för dig är samma sak som lycka för mig? Sen det där med att man inte blir av med oskulden för att man går på ragnhild, suck, tror ni att vi lever i en annan värld. De enda som tror det är ni, vi lever på våra liv som vanligt.

2007-08-30 @ 23:44:29
Postat av: m

har inte orkat läsa allt detta, men förstår iaf att tydligen så är alla ragnhildare pluggisar och snobbar ? (rätta mig om jag har fel) . tyvärr så har ni fel där . själv är jag helt omotiverad för att plugga, jag klär mig beroende på hur sent/tidigt jag vaknar och (ofta) ser jag helt enkelt ut som en slusk . men vem fan bryr sig ? dt finns väl pluggisar och snobbar på varenda skola i hela jävla landet, och kanske finns det fler på ragnhild, men ni behöver inte säga att alla är dt .

2007-08-31 @ 23:38:44
Postat av: Mikkelolea

Very cool site. I like the floating effect. Good programming on the Guestbook too.

2008-11-27 @ 10:10:31
URL: http://mikkelolea.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback