Politik o dess vackra sidor

goddag goddag. kan man dra en derivata över min livssituation så ligger jag o skvalpar i minimipunkten atm.

igårkväll satt jag o försökte dunka in lite liberalism i mamsen och papi, det gick jävligt bra måste jag säga.
eller, mor min var ju riktigt tveksam till det jag förespråkade, (fri marknadsekonomi) det slutade med att jag ägde henne, hon satt o tänkte o tänkte o stirrade mig rakt in i ögonen, jag kollade nöjt tillbaka med ett flin som uttryckte överlägsenhet. spänningen i rummet var tjock som majonäs då hon slutligen säger;

"ditt ena öga ser större ut än det andra..."

haha, slut på argument?


nej, alldeles nyss satt jag o tänkte på politik, o kom fram till att människor i allmänhet är så förjävligt korkade att de faktiskt behöver en stat som styr över dom, annars går hela det andra samhället åt skogen. det här med att röka t.ex, det e ju råballt, står där med en pinne i munnen o suger i sig gift, coolt....respekt ;) det är ett sådant mirakelmedel. man får både en ny lukt och nytt utseende, 10 poäng. det behövs ju ett förbud på cigaretter, det kränker min rätt till ren luft då nåra lufthuvuden ska gå omkring o smutsa ner min luft.
man skäms ju att man andas samma luft som vissa människor, som fågelhoran te.x. tänk vad många ragnhilders som fått moleyler från han i ens egen kropp.... han borde få bära astronautkläder.


sen satt jag o prata lite med mami alldeles nyss;
"asså, man borde införa en lag att fula människor inte får gå på stan..."
"VAD ÄR DET DU SÄGER?!"
"amen vadå, om det finns en lag som säger att man måste se ut som en tönt när man cycklar o är under 15 (cyckelhjälm) så borde det ju finnas en lag som gör så att jag inte mår illa när jag går på stan?"

nej, jag var inte särskilt seriös, men hon blev tyst o tänkte ett tag, det var ganska kul ^^


...aja, jag tror det e fler som har användning av cyckelhjälmar än cigaretter,  o jag tror att fler skulle må bättre om de köpte cyckelhjälmar istället för cigaretter för pengarna.
bort med cyckelhjälm förbud, ta fram cigarettförbud.
jag menar, jag struntar väl om nån cycklar ihjäl sig för att den inte har hjälm på sig, däremot stör jag mig som fan när det är något fiskhuvud som röker mig i ansiktet...då vill man ju bara börja veva... ;P

alo-ha


Kommentarer
Postat av: Lindberg

1. Hörru, Pontus ta och läs denna artikel som jag skrev för ett tag sedan om varför socialism och socialdarwinism/nietzscheism går hand i hand. (Du har vid några tillfällen yttrat att liberalism och socialdarwinism har vissa likheter)

2. Du är inte liberal, utan neokonservativ med socialdarwinistiska tendenser

2006-12-06 @ 16:57:02
Postat av: Lindberg

Bra om man postar länken också:
http://jhlindberg.blogspot.com/2006/07/den-nietzscheanska-vlfrdspolitiken.html

2006-12-06 @ 16:57:38
Postat av: Pontus

Dude, whaevva... ;P

Postat av: Caroline

Din kusin är väldigt stolt över din inställning till rökning.

Däremot tycker jag att lagen om cykelhjälm för de under 15 är ganska bra, eftersom folk, som du gärna påpekar, är idioter och inte har vett att sätta på sina barn cykelhjälm annars.

Lag om att myndiga ska ha cykelhjälm tycker jag däremot är fånig, staten ska inte leka storebror och ta undan ansvar från folk.

Däremot tycker jag att om någon lag (ej rökning eller måste ha cykelhjälm) ska införas är det den om cykelhjälm. Eftersom cykelolyckor kostar sjukvården och staten mycket mer än folk som röker. Folk som röker dör relativt fort och har betalat sin sjukvård i all skatt som cigaretter kostar. Folk som är med i cykelolyckor har en tendens att inte dö utan bli förlamade, få hjärnskador mm.

2006-12-07 @ 11:57:35
Postat av: Ebba

underbar blogg du skriver :D håller med dig om rökförbud o cykelhälmsgrejset (Y)

2006-12-10 @ 13:31:23
URL: http://ebbaendoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback