Mycket upp & ner nu

Chaaa
Min morgon igår var helt störd.
Jag vaknar av ett fruktansvärt ljud, det låter som nån står och skjuter på huset! Med igenlimmade ögon sliter jag mig upp, skriker: "RYSSEN KOMMEEEEEEEEEERRRRRR!!!!!!" och beväpnar mig med en lampa.
Efter ett tag inser jag att det är någon som borrar, hur mycket som helst. Klockan var ju bara kvart i 8... Nåväl, tänkte jag, det är väl bara att gå upp! Så jag går in i duschen. Det kommer inget varmvatten... Jag kilar ner och frågar lite, och det kommer inget varmvatten på fyra dagar. Jag måste gå iväg 300 meter för varmvatten. Suck. Sen gick jag till datorn och internet är lite ur fas här ute. Ibland fungerar det, ibland inte.

Vi hade en tävling igår som hette "skattjakten" vi var kanske totalt 130 st i lag om 5 som skulle leta reda på grejjer på ett papper. Det var allt möjligt te.x; ett brudpar, en röd sportbil, ett badkar, en madrass, en militär, en barnfamilj, en gräshoppa, en bit heltäckningsmatta, en dalahäst, en hund, en isglass osv osv osv. Helt störda grejjer, det skulle vi släpa till campus. Men vi använde lite fantasi och jag o köpte en sån här röd ferrari-godis som sportbil. Sen hämtade vi iof en säng från ett hus. haha... vi hämtade ett brudpar från ett konditori, ett sånt här som står på tårtor. Skövde är ju en militärstad så vi kapade helt enkelt en ur ett skyttekompani som kom cyklande.
Det mest störda var nog när det var en kvart kvar av tiden. Vi låg typ först men hade slut på idéer. Så gick det förbi en tant runt 70 som jag hugger tag i:
"Hej, hörre du, bor du här?"
"...va...hm.. nja..."
"skulle vi kunna låna ett badkar av dig!?"
"...nää, alltså.. nä men det..."
"...Du kanske har en bit heltäckningmatta vi skulle kunna få låna då?"
"jamen det har jag! Följ med här"
Så släppte hon in fem unga killar i hennes lägenhet, haha. Då passade jag på att fråga:
"Du råkar inte ha en dalahäst också?"
"jooooo, en jättefin, men den är värdefull, väldigt värdefull"
Det var en stor, en äkta. Mycket fin dalahäst. Men den fick vi låna. :D

Det slutade med att vi vann tävlingen. Vi kommer komma med i "Kårkatten" tidningen och så fick vi lite krims krams.

Idag är det iaf pubrunda. Min sista buss hem går 23:15 och den tar inte jag. Jag sover fan vid kyrkan. Pax för att ta med mig extra varma kläder... hehe. Det blir intressant hur den här kvällen ska sluta. Åh, jag har första föreläsningen imorgon 09:15. Önska mig lycka till!


Svarta streck på en streckkod motsvarar siffran ett, de vita mellanrummen motsvarar siffran noll. Tillsammans bildar en lång kod som innehåller all information om varan man kan vilja veta.

Kommentarer
Postat av: Porre

Låter som att skövde är pretty damn good so far? Eller?

Postat av: Pontus

Ja :D

...jag kunde dock bott lite bättre, annars är det kanon!

2008-08-28 @ 20:08:30
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Pontus

Ja :D

...jag kunde dock bott lite bättre, annars är det kanon!

2008-08-28 @ 20:08:50
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Lindberg

Men Pontus, är du inte nöjd med ditt boende? ;)

2008-08-28 @ 21:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback