morning morning!

gårdagen var ju en helkväll alltså. först schtekte jag på mig kockmössan och styrde upp en A la Póntalióne , dvs: entrecote, oxfilé, klyftpotatis, ett glatt humör, sallad och morötter och lite vin. sen gled elias bort till jossan o partaja där och jag, jonas, lotta och johan satt o kröka lite hos hans mormor ^^

sen kilade vi iväg till johans residens, på vägen dit rullade vi omkring en sån här trärulle som man brukar ha kablar runt, det var tamefan sjukt svårt o balansera på den med en ölkasse i ena handen och en malibuflaska i andra handen samtidigt som jonas berättar dåliga skämt 40 gånger, den om skinkorna t.ex.
nu måste jag ju skriva ner den för "det är det bästa jag nånsin hört" säger han...varav jag påpekar motsatsen...
"Har du hört att dom fortfarande är tillsammans?"
"va, vadå?"
"jo, men asså det har ju varit mycket skit mellan dom där på sistone"
"vilka då?"
"Skinkorna, haha"
...

jaja, sen var det TK som gällde o det var väl najs, jag lurade en snubbe att jag var göteborgare.... det är alltid kul o prata med olika dialekter på fyllan... nästan lika kul som o sjunga faktiskt... ^^ o sen kilade vi iväg till alex brors lägenhet och hade, well, efterfest...he.
alex asså, en jävla banjolirare de där, drar iväg fem över halv 4 på morgonen o ska köpa cigaretter någonstans, och i sin desperation så stoppar han närmaste taxichaufför och säger: "Du får 50 spänn så får jag alla cigg du har på dig"
han fick 6 st ^^

idag vakna jag sådär som en Marokan; Förvirrad, vilsen och törstig.

men som jag alltid brukar säga: "Somalier eller Marokan? spelar ingen roll, stackars lilla barn"

aja, jag fick ryck o laga gröt åt mig själv, och snart ska jag väl schteka på mig mina kläder o dra på "hedersuppdrag" i form av tvättning av bilen.
iof skulle det vara ballt o åka o tvätta bilen i min morgonrock... tål att tänkas på. hare bra din mentala dvärg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback