Icebreak!

Godkväll! 

I dessa tider väntas en massa firande. Men som vanligt i detta stela samhälle så börjar inte festen när alla samlats utan när alla fått i sig minst tre glas!
Det är dåligt med Icebreakers. Jag har fått det intrycket att killar som inte känner varandra har lättare att snacka med varandra än tjejer som träffar nya tjejer.

En tjej hälsar som om hon inte kan kämpa emot dragningskraften och handen liksom pekar neråt. Som en död kall fisk. Och när man väl tar tag i den så känns det som en vobblande spaghetti. Sen sitter hon vid sitt gäng och väntar på att sina tre glas kan gå ner så att hon inte verkar konstig när hon går fram o socialiserar med nya tjejer.

MEN! Singstar har uppfunnits, oh god bless Singstar!
Underbar icebreaker!
image576

Men, det tenderar att skena iväg. Plötsligt står playstationet på dansgolvet. Plötsligt får man inte prata längre, för då stör man. Efter ett tag får man inte sjunga heller, för "DU ÄR JU HELT JÄVLA TONDÖV, DU PAJJAR MICKEN SPYSKALLE!!!" Visst kan man väl gå därifrån, men vem vill sitta i ett hörn med 15 andra kåta falsksjungande snubbar och diskutera vikter på gymmet, dricka vidriga groggar och banka varandra i ryggen så att revenen punkterar lungorna...?
och när man väl är påväg att vinna, som förra helgen mot fröken Billstam, (hon var så jävla besegrad, kuvad, övervunnen, slagen, bemästrad, raderad, makulerad, ja, klådd!)
Då stänger hon av låten skrikandes: "VAFAN, DET HÄR ÄR JU EN KILL-LÅT!!!"
Aha, vad fick jag göra? 
Sjunga: Lisa Nilsson - Himlen runt hörnet

Det var ju bara o gå o sätta sig i gayhörnan med en flarra sprit. omedelbart.

Attencione, jag delar in mina bloggbesökare i två kategorier. Kategori 1: Snälla kloka varelser. Kategori 2: Onda människor trevandes efter kärlek. (Hos Pontmeisters får alla kärlek som behöver, eller en förolämpning)
Jag frågar er båda; förslag på bra & dåliga icebreakers?

Alex boi hade vissa synpunkter på min geniala icebreaker till Emma i lördags. Vi träffar henne på stan, det första hon gör är att be om ett tuggumi. döh. "Du föresten, vilket litet huvud du har!"


Kommentarer
Postat av: Alexander Rosen

Förtjänar faktiskt lite credd då jag knåpade ihop detta inlägg i mitt huvud först.

Postat av: Pontus

Dummaste jag hört? Det här inlägget är ju mer än tre rader... ;D

2007-12-20 @ 21:53:32
URL: http://Pontmeisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback