We have a critical situation here!



Igår efter jag haft match kom jag hem och var sådär svag i hela kroppen. När jag satt still kände jag pulsen slå i pannan, bröstet och fotlederna. Mitt immunförsvar förde Den Sista Striden. Det var som slaget vid helms klyfta, jag kände hur dom små mäskbacillerna sprängde muren och tog sig närmare. Sen jävlar vad det nån vis liten vit blodkropp som blåste i hornet! Jag simmade bröstsim på golvet för att ta mig ugnen. Med hjälp av kylskåpsdörren drog jag mig upp på benen och slet tag i en burk C-vitamin. Det fanns en tablett kvar. Med ett *flopp!* singlade jag ner den i ett glas, lät det puttra och skickade ner det rakt ner i strupen. Rohans ryttare kom.

När jag vaknade imorse var jag stört frisk. Slaget var vunnit. Jag är fit for fight. Imorn är det dags för en reboot av lägenheten. Tobias har flyttat ut och imorn börjar Städningen med stort S. Yä!
Känner du en intensiv rädsla för svallvågor kan du lida av kymofobi.



Kommentarer
Postat av: JB

Hahahah så härligt geekig ;D

Postat av: Malin

Fan Pontus. Tror jag talar för alla när jag säger att jag är mäkta trött på dina informationsrutor som handlar om diverse fobier.

Ta reda på om fjärilar har tarmar, varför kackerlackor överlever atomkrig, varför snor är gult ibland, vem som uppfann smurfarna och om människokött är beroendeframkallande. :)

2009-09-01 @ 22:25:48
URL: http://malicious.blogg.se/
Postat av: Pontus

JB: Inte sant? ;)

Malinskij: Kan vara det värsta jag hört! Här försöker man bilda världen och får en känga för det? Du kan vara en fobi!

2009-09-02 @ 09:30:42
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback