Rent hus

Jag har varit sjukt duktig dom senaste 24 timmarna. Jag har inte bara tvättat alla sängkläder, alla handdukar och övriga kläder. Jag har tvättat mina fönster och speglar, dammsugit och torkat golv. Jag har till o med skrubbat allt kakel inne på toaletten! Förutom det har jag införskaffat diverse kablar, så nu är mitt högtalarsystem vän med inte bara min dator utan mitt playstation också!

På onsdag ska jag låna en borr av vaktisarna och bygga om Alex järn-bordsdel jag hittade i hans garage för några veckor sen till ett väggfäste till mitt högtalarsystem! Arga snickarn på uppdrag!

Jag borde känna mig jävligt manlig egentligen - men numera har jag (efter Saras val) rosa och gröna fjärilar på mitt toalettpapper.
SköEkon ersatte mig för toalettpappersutlåning under nollningen till vår urspårade våningsfest...

Egentligen skulle jag vilja sätta mig på balkongen ta en öl och prata högt om hur duktig jag är. Men med tanke på att klockan är 23 och att det är kallt ute så lägger jag mig i sängen och viskar istället

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Jag äääär sann (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Jag är en man (Do, do do di loo)
Jag är stor, stark och snygg
Med mig eeeeee man trygg
Och jag gillar plockepin! (Do, do do di loo)



Jag tror på det här med att belöna sig själv. Bilden är från i somras när jag, Zacharias och hans polare seglade i skärgården :) Lägg märke till att vesslorna på burken dansar. Jag gillar den burken. Innehållet, är faktiskt okej också.


Napoleons första förlovning var med Desireé Clary. När de bröt sin förlovning hittade Desireé istället Jean Baptiste Bernadotte – som senare skulle bli kung Karl XIV Johan av Sverige.


Kommentarer
Postat av: jenny

http://pungpinan.blogg.se/2009/september/det-ar-nagot-sarskilt-med-man-i-rutiga-skjo.html

2009-09-08 @ 00:11:33
Postat av: Anonym

HE HE

2009-09-08 @ 00:11:51
Postat av: Zache

Fetaste vesslorna med partyhatt!

2009-09-08 @ 12:29:33
Postat av: Prins Rosenberg

Jag får allt ta och knäppa dig på näsan för dina "manliga sysslor", städa, diska och tvätta hör väl kanske inte till det manligaste man kan göra?



Fast för att vara du så är det ett steg i rätt riktning!



F.ö. har underskriven idag lagt ett golv, satt upp lister, målat ett fönster, grävt upp ett hus och dragit 30meter dränering och ställt in en förgasare på en honda monkey...



Men för all del, Heja Pontus!

2009-09-08 @ 13:25:02
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se/
Postat av: Pontus

Jenny: Nice ;)

Zacharias: ...och dom dansaaaaar. Väldigt viktigt!

Alex boi: Pff, det handlar om att rusta fortet! Något som du knappast har någon vetskap om då din mamma till & med städer ditt eget rum...

Härligt att höra att något händer, ditt husbygge har ju trots allt pågått i runt sju år... :D



Go Alex, go!

2009-09-08 @ 15:41:00
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback