He he he... fiskfiskfisk!

Vi firade tre födelsedagsbarn igår. Zacharias, Erik & Bonden.

Zache fick en flarra sprit, han gillar sånt har vi märkt. Erik fick whiskeyglas, han har alltid whiskey hemma men inga glas och det är så jobbigt att halsa ur dom dära... så det var en bra present. Sen har vi Bonden. Det var den roligaste presenten :D Vi åkte iväg till Coop, handlade det vi skulle och sen när förfesten var i full gång fick Bonden, den lilla göteborgaren öppna sin present...*trumvirvel* vi gav en färsk slemmig torsk!



...Fööööör ALLA RENSAR FISK I GÖTEBORG!!!! ALLA RENSAR FICK I GÖTEBORG! ALLA RENSAR FISK, ALLA RENSAR FISK, ALLA RENSAR FISK I GÖTEBORG!!!

Sanslöst roligt!! Tänk er hans min själva? Dödskul :D

Jävligt oskönt att vi i Våmb har match som krockar med Arsenal-manchester city, hur fan planerar folk? Jag har haft funderingar hela morgonen att spräcka min egen mjälte för att få en godkänd anledning att skippa matchen för att bänka mig framför Arsenalmatchen. Meeeeen, vi slåss om kvalplats för att kliva upp i division fyra så det får prioriteras.

Fantastiskt fikusstämpel på att vi har bortamatch, jag hatar fan bortamatch alla kategorier. Men men, en skvätt statistik eller fotboll. Valet är enkelt. Skorna är putsade och dobbarna slipade.
Rubiks kub består av 26 små tärningar.

Kommentarer
Postat av: Max

Hahaha alla rensar FICK(???) i Göteborg" :D

2009-09-14 @ 18:46:46
Postat av: Pontus

Det är en variant på tjack faktiskt. Inte så många som vet det men...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback