Världens bästa liknelse

Vi ska alltså på Idas 25årsfest på lördag ett gäng. För några veckor sedan frågade vi killar blygsamt om det fanns tillgång till TV i närheten. Tjejerna såg såklart paffa ut, "vadå, ska ni kolla på tv på en 25årsfest?"

?

"Nej, vi ska 25års-festa under VM-kvalet, Sverige ska piska på pissdanmark!!!"




Det var ju inte alls populärt funderat. Vi möttes av sånnna hära: "åh-kej.. men det går nog inte, ni kan ju kolla resultatet efteråt?" Ni hajjar? Dom, mina kära kvinnoklasskamrater sa det med en ton som egentligen menade: "Era respektlösa idiotiska svin. Ni är djur. Monster. Och när ni går kommer vi diskutera öppet om vilka idioter ni är."

Happ. Vi satt och tjurade som femåringar som inte fått sitt godis. "Vem lägger en fest på en annan fest och förbjuder en för ena festen, det är inte så att svenska fotbollsförbundet ringt oss och sagt att vi inte får fira Ida..." "vi ska också förbjuda saker som dom bryr sig väldigt mycket om och sen verka helt oförstående och dumförklara" "Oj, sprängdes ben & jerrys fabriken i luften, vad tråkigt, ni kan väl äta en macka istället om ni är hungriga?"

Nu börjar det närma sig.. eller, min fotbollspuls la sig aldrig efter Arsenal-Blackburn i söndags. Det dunkar bestämt i mitt hjärta. Alla mina celler mobiliserar.
Igår när jag träffade Ida frågade jag igen, om det fanns nån tv där. Då gick Malle igång i ett dundrande raseri. Jag blev uppriktigt rädd. Jag tror nu på herr Rosenberg som kände sig mordhotad av den här kvinnan i Åre den där kalla januaridagen.

Den här matchen, som är årets viktigaste, betyder väldigt väldigt väldigt mycket inte bara för vår nation och för oss, utan också för att sommaren 2010 ska bli succé istället för katastrof.

På efterfesten igår förklarade Sebbe det för Malle: "Allt vi vill är bara att kombinera dessa två event, vilket är fullt möjligt och nästan dumt att inte göra. Tänk dig att ha sex men låta bli att kyssas.

*Pam-pa-ram-TISCH!*
Den enda fienden en skunk har är, förutom bilar, den stora hornugglan som inte verkar bry sig om den hemska lukten.

Kommentarer
Postat av: R

Oerhört bra skildrat P. Det är ju precis så vi känner. Hoppas den där Ida förstår hur mycket ni ger upp för att gå på hennes partaj. Inte en uppoffring alla män gör. Synd att ni missar Årets, alltså ÅRETS match. Hihi. Men "det är ju resultatet som räknas" hahahahahaha!

2009-10-08 @ 12:55:23
Postat av: Zacharias

Jag kan med stor glädje meddela att jag kan SMSa er resultatet från en mkt fullpackad och högljud olearys lokal i Stockholm! Ha det nu trevligt på festen och fundera inte mer på matchen, jag menar vad är en match på tv den kan ju vara mållös, tråkig, regnig eller eller aldeles UNDERBAR!!!! :D

2009-10-08 @ 13:54:14
Postat av: Lindberg

Herregud, Pojkar! Det är en lek: 22 män som springer efter en boll.

2009-10-08 @ 16:27:31
Postat av: Kvinnoklasskamraterna

Kan inte annat att hålla me denna ypperligt intelligenta Lindberg ovan. Mohahaha.

2009-10-09 @ 08:25:00
Postat av: Rosenberg

Lindberg: Kashmir är endast håret från en simpel get från Mellanöstern ;)

f.ö tycker jag Zacks tolkning av Askungen var tämligen underbar ;)

Postat av: Pontus

R: ..."det är resultatet som räknas" fäller en tår

Zacharias: Sms:a bara sveriegs mål ^^

Lindberg: Sedlar är bara papper.

Kvinnor: An idiot is a genius to another idiot ;D

Alex boi: Du får också avlägga matchrapport var 10onde minut!

2009-10-09 @ 09:10:15
URL: http://pontmeisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback