Sinnes

Denna uppgivenhet. Hur fan fick Sverige stryk av Danmark? Jag får traumatiska tankar från när jag var åtta bast och var i Danmark. Dom slog mig också. En fet blåtira fick jag. Jävligt onödigt. Jag mot en störd inavlad familj. Sverige 0. Danmark 1. Jävligt onödigt.

Jättekul sommar 2010. Herregud vad roligt. Alla får vara med och leka utom Sverige. Finns det BRIS för nationer? Isåfall borde vi ringa nu. Skaffa prenumeration på det. Annars djupnar den här lågkunjunkturen.

Det var under middagen igår det skedde. Vi satt inpackade 110 pers på ett ställe någonstans söder om Skövde. Killarna satt och fipplade med mobiler, målservice och radio på mp3:s med ett vilt och desperat uttryck i ansiktet. Vi mådde inte bra just då. Sen skedde det. Mäskdanmark gör mål. Dom gör mål och Sverige förlorar. Mot Danmark...? Det är ju för fan fel i facit. David & Goliat har ju redan hänt! Det är ju bara en saga?

Men där satt jag, full, med en gaffeln nerstoppad i en kyckling utklädd till Frodo the hobbit. Aldrig någonsin har jag känt mig så missplacerad. Sverige grät. Frodos hår på fötterna kliade. Sverige grät av hjälplös sorg. Mina försvarsmekanismer försökte stå emot denna syndavåg av argt testosteron och formulerade tankar såsom: "Kan man inte vinna mot pissdanmark lär chanserna 2010 inte vara så stora heller", "2014 är det en ny chans!" och "Nu kanske Lagerbäck avgår iallafall!"

Men det var i förgäves. Nej, Sveriges chanser att vinna något någon gång är inte så stora men det är glädjen av att drömma och att enas tillsammans med nio miljoner och tillsammans lida av fotbollsfeber som är grejjen, vårt shangri-la. Idag gråter Sverige för att blivit berövat på en månads drömmar och lycka.

Idag gråter Sverige.


Vissa arter av krokodiler bygger bon av ihopfösta växtdelar, som när de förmultnar producerar värme kring äggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback