Recharging...

Gååååååmårrån! Klockan är 08:09 och jag vaknade av mig själv. Igår satt jag och knäckte koden på finansiell styrningstentan, så kändes det iallafall. Ja, för det där företaget blev 68 tusen spänn högre värderat efter att det tagit lån på grund av en hävstångseffekt och den där call optionen var nog allt fel prissatt vilket gjorde att man kunde utföra arbitrage och hala in lite riskfri inkomst. Mums filibabba! Kan gå.

Idag ska jag dyka in i statistikens värld då den tentan är om ganska exakt 48 timmar.

Men, idag vaknade jag liiite lite förkyld. Jag är aldrig förkyld längre. Jag brukar sätta igång alla försvarsmekanismer som finns: C-vitamintabletter, knarka clementiner, dränka mig i te och honung och, kanske det bästa av allt! Actimel. Dom där blå som gubbarna är sjukt bra, in fact, dom har sån extrem arbetsmoral & visar ett så bra resultat att jag funderat på om det verkligen är en slump att marknadsföraren gjort dom blå och bakterierna röda... ;) Hihi



...Och Arsenal är vidare i Champions League efter igår. Nån som vet hur det gick för Liverpool? Jag är inte så insatt... Mohihihihi. hahah. He. Håhå. Hi.

I Bond-filmen Åskbollen spelas Bond-bruden Domino Derval av Claudine Auger, men eftersom hon var fransk dubbades hennes röst i filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback