När dödsstraff inte är tillräckligt...

Jag ställer mig frågandes till alla riksmäsk som har fordon som de medvetet skruvat bort ljuddämparna på: Vad är ert problem?

Det låter inte bara förjävligt och stör precis allihopa utan det är fasansfullt töntigt också. Detta fenomen är likgiltigt med att bajsa på sig och gå omkring och skylta med det, det stör folk - fast då räcker det med att stänga ögonen för att slippa eländet.

Alltså, jävla motorfacister! Jag förstår inte hur detta ens kan vara lagligt? Är det så? Och i så fall, när kommer det en lag som gör att jag får skjuta dom? För det här är väl en demokrati? Det är väl fler som vill bli av med det här eländet än som vill behålla det? För skjuta dom vill jag göra och jag vill göra det NU. Eller så skulle jag vilja jag binda fast dom på en högtalare och spränga både trumhinnorna och mjälten på dom. Jag har inte bestämt mig än.

Alla som inte önskar livet ur dom skriver en kommentar och argumenterar varför - lämna adress då också tack. Kanske besöker jag dig för en diskussion där vi kan lära känna varandra bättre...


Sandel är ett pulver av rött sandelträ som bland annat används för att ge konserverad ansjovis sin röda färg.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ellerhur! Cykla istället vettja!

Postat av: Blond Erik

Akademiker Sjögren har formulerat första meningen fel. Kräver skärpning! I övrigt håller jag med, bomba Modegrillen så är problemet ur världen!

2009-05-29 @ 19:44:38
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Pontus

Malin: Ja, eller flytta till norrland. Man beter sig så där. Det har jag sett på tv!

Erik: Ber ödmjukast om ursäkt, men det var i stridens hetta du vet.

Det var nån jävla pajjas med en cross som körde utanför oss här! Var sjukt nära på att dra en yougurt i skallen på han tills jag insåg att jag behöver den mer än han, haha...

2009-05-29 @ 22:34:57
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Rosen

Det är inte tillåtet att framföra fordon utan "ljuddämpare".

2009-05-31 @ 18:16:37
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback