Nä, nu blommar jesus!

"Svenska storbolag är för dåliga på jämställdhetsarbete och följer inte koden för bolagsstyrning, skriver Svenska Dagbladet. Den långsamma utvecklingen gör att jämställdhetsminister Nyamko Sabuni nu överväger kvotering till styrelser." källa, DI.se

Måste kännas bra att bli inkvoterad. "Hej, jag fick den här tjänsten - inte för att jag har de kvalifikationer som behövs utan för att jag har två tuttar"

Fler kvinnor än män studerar vidare för tillfället. I sinom tid ska vi nog se att det ändrar sig. Låt nu marknaden vara ifred fröken Sabuni.

Himla skönt att Chelskij fick pisk igår. Om nu bara Barca slår united sönder och samman kan jag börja le igen. Om Ronaldo gör en slängnick, missar bollen - träffar stolpen och slår ut alla tänder i munnen kanske jag till o med kan bjuda på ett skratt. Vem vet. *rotar fram barca-halsduken långt inne i garderoben*


Forskare har tagit fram en krasse som ändrar färg från grönt till rött när det växer nära sprängämnen. Tanken är att man lättare ska se var det finns landminor nedgrävda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback