En liten historia här, en liten där

Jag är hemma nu. Känns bra. Uppsala var fantastiskt roligt, kul att träffa gammalt folk. Men ett satans i-landsproblem består: Det gör så in i helvetes satans ont att få skumpa i ögonen... Man kastar sig instinktivt åt sidan för att undvika att bli duschad och så blir man besprutad av fyra andra som om man bar på svininfluensan. Det var champagnegaloppen det, lite tramsigt, lite konstigt men barnsligt roligt! Ett tag när jag stod i kön till baren tänkte jag: Tänk vad 200 spänn hade kunnat göra för ett barn i Angola... tänk... *schpruuuuuttt" VAFAN!!! NU VÄNTAR HÄMND DIN JURISTJÄVEL, mina lockar är äkta Sjögren! Passarejjjj! Bartendern, jag behöver en flarra snabbt!" ...och där dog ett angolabarn i svält.
 
Alla små liv i Uppsala pluggade ju till veterinär. Ett tag höjde jag på ögonbrynen och funderade på hur många djur det egentligen finns där ute som behöver hjälp. Räcker inte skansen?

Himla synd att jag har min mobilkamerasladdgrejj till datorn i Schövde. Jag har episka foton att publicera.

Det var ett tag när jag strosade igenom ekonomikumparkern där tjugotusen satt och åt champagnefrukost som jag flinade till, tog en slurk bubbel och slängde en upp en jordgubbe i luften som landade elegant på tungan och funderade: hur kom det sig att Schövde fick utmärkelsen årets studentstad... Var det en interntävling månne?

Det var lätt att skaffa sig vänner och fiender i Uppsala.
"Vad pluggar durå?"
"Jag pluggar till jurist och du?"
"Till ekonom"
"åhhh *kram* vi borde verkligen hålla ihop!"

"Vad pluggar durå?"
"Ingengör/konstnär/mäsk/teknolog - du då?"
"Ekonom"
"Hmpf... happ. Kul. Verkligen. Kul."

Dom bjuder ju upp till strid som små liven. Förstår dom inte att dom typ är Ukraina och jag är USA? Tjack.

Nej, nu ska det i-landsbarn som jag är avnjuta ett glas färskpressad apelsinjuice. Vilket trevligt inlägg det blev.

Au revoir! *slängkyss*


Solens atmosfär kallas korona och upp till 300 gånger varmare än solens synliga yta, detta beroende på de enorma bågar av uppvärmd gas som slungas upp i atmosfären.



Kommentarer
Postat av: Insideman

Högskolan i Skövde och örebro var de enda skolorna som anmälde sig i tid till tävlingen /// en som jobbar på insidan av HiS

2009-05-02 @ 18:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback