Afa, Ohly & Barkan Classic

Det där afa verkar vara en vettig organisation. Ju mer polisbilar de pajjar desto mer bilar måste ju produceras. Tänk om afa är lösningen på bilkrisen...

Lars Ohly håller sig sysselsatt där nere i syd också. Ganska skön kille det där, trots att han ser ut som en bakåtvänd kentaur, typ en människokropp med nån form utav hästansikte - så väljer han att vara en offentlig person. Det är vad jag kallar tappert - eller ögonterrorism, det beror på vilket humör jag är på.

Det är synd att det är så lite cash i politiken, annars kanske vi hade lockat dit lite fler högutbildade människor med sunda värderingar. Men kanske är det bra som det är ändå . Mona Stahlin & afa är ljuva exempel på mäsk som gör någon form av anti-reklam för sina egna tankesätt. Kanske skulle dom boka ett möte med global intifada och ha en liten get-to-gether. Lite salta pinnar, saft & gatusten. Vackert, vackert.


Min penna äger dina stenar Ohly, den äger dig, din fru & allt du står för ;)

Nähä, här sitter jag med en oöppnad Ironstone, gjord på Cabernet Sauvignon. Fotboll på TV är det också, heja Reading! o skål på dig Kentaur Ohly, skål!


Jag kände mig lite busig idag och tänkte vara rebell och köpa Barkan Classic, bara för att det kommer från Isreal. Liksom bara för att! Men jag hittade det inte och orkade inte leta reda på nån för att fråga. Hihi. Nästa gång så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback