Bra grejjer

Det gäller att utnyttja frukosten ja. Vi stack till Korpberget igårmorse med världens frulle. Tillslut delade sig skogsstigen i två. Den ena betydde hardcore-klättring och den andra betydde rullatorvänlig. Vi valde den förstnämnda. Plötsligt vek vi av från vägen och ställde oss ansikte mot bergets brant. Jag & Alex gjorde en kort nick till varandra och började bestiga berget.

Alex uppe halvvägs. Vesper med brassestol i bakgrunden svär högt.

Vesper spärrade upp ögonen och... "Men...vad i HELVETE! Här är det ju ingen stig för fan, det är ju typ gräs här.. gräs och buskar!!!!"
Jeff: "Det här sa vi ingenting om..."
Alex: "Sluta gnälla nu" sa Alex. Vi gick över mossbeklädda stenar, vi klättrade via träd upp på klippor och succesivt närmade vi oss himlen. Solen sken igenom här och det ändå som hördes var en bris som gick genom skogen då och då. Och Vespers svordomar förståss.
"Men vilken JÄVLA SKIT, när vi sa picknick i en solglänta trodde jag vi menade typ på en strand inte i nån jävla regnskog!"
Jeff: "Det kryllar säkert av huggormar överallt här!"

Efter mycket om och men nådde vi toppen och skruvade upp locket på termosen. Doften av kaffearom gjorde alla på bra humör.


Efter frukost och fågelsång på korpberget stack vi till Vidbynäs golfklubb och tog en kaffe för att sedan avsluta med en pizza på en rätt gömd brygga vid mälaren. Det var vår söndag :)

Avslutningsvis vill jag bara skriva ner här att jag ska hämnas på Ida, Hanna & Emma för erat fyllesamtal 07:30 imorse så att jag inte glömmer bort det. Vänta ni bara...

Det är rea på Gant med start idag. Dags att byta om. Adjö!

Kommentarer
Postat av: ida

Come on ba! ;D

Postat av: Pontus

Ni har valt fel person att bråka med ;)

2009-06-23 @ 08:35:54
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: J

Den som bråkar med Pontus bråkar även med Moi, Don Alexander och Vesper "the Rage" Gustafson! sådeså!

2009-06-23 @ 20:10:27
URL: http://lifeofjeff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback