Ventilera, ventilera, ventilera!

Guadeloupe, lite skottlossning, happ. Sen läser jag på aftonbladet att ett par inte vill åka dit på grund av skottlossningen och att flygbolaget inte vill ge pengarna tillbaka, men då MÅSTE dom åka dit. Stackarna. "Dom tvingas åka dit".
Rätta mig om jag har fel, men det är väl bara att stanna i Sverige? Tjack, tjack, tjaaaaaaack! Det skulle se roligt ut om planet liksom landade utanför deras hus och tvingade in dom i planet; "NI HAR SEMESTER, FATTARNI, NI SKA MED!!!!"
Slutligen roar det mig att dom går ut med en bild på sig själva.

"Vi måste åka dit" Haha - gör derå.
Sånt tycker alltid jag är roligt. Folk som är korkade och bifogar bild, hahaha... 
Det är därför jag alltid ler när jag ser Mona Sahlin, hon drar fenomenet till sin spets. 

Rädda Saab vill hon också. Gör det rå! säger jag. Facket har mycket pengar har jag hört, köp Saab. Det är ju skitsmart. Facket försvagas och folk kan fortsätta arbeta och spendera pengar i samhället. Två flugor i en smäll. Tänk om jag skulle starta igång världens industri, anställa tusentals och producera multifunktionella diskborstar som förutom diskborste ävenfungerar som tandborste och toalettborste. Tänk om folk inte skulle köpa min produkt och jag inte får nåt lån av banken för att de inser att min idé kanske inte är så bra. Ska då staten låna ut pengar? Mäsk.

Jag säger ba en sak; laissez faire, screw Mona & kooeeerrrrrr e vend!!!
A-systemet för pappersstorlek (A3, A4, A5 etc) är från början en tysk uppfinning som 1930 blev en internationell standard.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

kooeeerrrrrr e vend!!!

2009-02-19 @ 00:30:25
Postat av: charlie

o de e schoeeööönt... ;)

2009-02-19 @ 11:01:10
Postat av: Pontus

Lindberg & Charlie: ...Men gunnarrrr... länka länka länka ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback