Pommes, WOW & sms-lån!

Det var singelafton på kåren igår. Innan var Oskar hemma hos mig & korkade upp en flarra vin. Vinet gav mig superkrafter och jag pulvriserade "Onda Oskar" på tekken. Paybacktime.

Vi gick iväg till en korridorsfest där vi satt och pratade med Gina & hennes kompis Erika. Erika är den andra 10:an jag sett på kort tid. Vem behöver norge?

Jaja, vi hade tunga diskussioner om vad det är för skillnad mellan pommes frites & strips. Våra damer, två sjuksköterskor, kan ha haft skövdes mest pipiga röster. Det gick alltså inte att höra vad dom sa när dom diskuterade som mest intesivt, det var ett kackel utan dess like. När så skedde började jag & Oskar skrika ut nån annan diskussion, vi började prata om sms-lån.
Erika, sjuksköterska som hon är, tyckte SYND om de människor som hade såna skulder för att de "kanske inte hinner läsa det finstilta..." Hon startade en klassisk fight inuti min kropp, det var en ängel på ena sidan axeln och en djävul på den andra sidan axeln.
Djävulen: "EVOLUTIONEN FÖRSÖKER ELIMINERA DESSA MÄNNISKOR - VARFÖR BRINGA MOTSTÅND TILL MODER NATUR?!!?"
Ängeln: "Alla människor förtjänar en andra chans, dom kanske hade en dålig period i livet..."
Djävulen: "HELVETE HELLER, får barnen i afrika ens en första chans? NÄ, OCH DOM BRYR DU DIG INTE OM - MEN NÅGRA RIKSMÄSK SOM FUCKAR UPP SIN EKONOMI DOM ÄR DET PLÖTSLIGT SYND OM!?!?"
Ängeln: "Men, hm, Pontus, du måste lägga fram det här på ett bra sätt - hon är ju fantastiskt vacker och du vet ju hur du mår när du ser vackra ledsna kvinnor..."
Djävulen: "Ha, jag säger ba en sak, wem bre sä? Hon är pojkvän, capisch?"
Ängeln: "Meh, hon kanske har snygga kompisar?"
Djävulen: "Hm, låt Oskar säga nåt först, går det åt skogen så gör det. Koeeeer e vend!"

Erika: "Jag tycker synd om dom människorna, dom kanske inte riktigt förstår vad dom gör..."
Pontus: "MEN VAFAN!?!?
Och så vidare...

Sen gick vi in på Ginas rum och det ramlar in en kvinno-omo. Hon pekade på mig och Oskar och sa att vi nog var ekonomer. Jaså, varför tror du det? Svarade vi och hon sa att det var för att vi hade skjortor och såg bra ut. Där stod vi och smaskade i oss beröm från en emo. Av nån anledning tog tjejerna över diskussionen, de hamnade till slut på World of Warcraft området för att emon spelade det. De diskuterade människors utseende. Herregud vilket kackel det var, jag hörde nästan ingenting med det slutade med att emon springer ut ur rummet skrikandes: FAN VAD JAG HATAR VACKRA MÄNNISKOR!!!" och slog igen dörren.
Erika muttrade tyst: Det som ser bra ut i någons öga - ser inte alls bra ut i nån annans öga...
Hohoho...


Framsidan av ett mynt kallas advers, baksidan kallas revers.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback