Meddelande

Till kvinnor och homosexuella män:
När ni knackar på dörrar - gör det högre. Dörren går inte sönder. Det kan vara så att lägenhetsägaren lyssnar på musik/står i duschen/lagar mat/sjunger/är på balkongen.

Skulle dörren gå sönder - skicka räkningen till Jonas H Lindberg i Lund. Det är så fantastisk roligt att se när han blir sur att det är värt följderna.
En gång i gymnasiet gjorde Rickard & Miriam honom till medlem i SSU, det var så kul att jag & doffen toppade det med att beställa en prenumeration av Illustrerad Vetenskap hem till herr Lindberg. Ni skulle sett hans min! "Det är nån jävel som gjort att jag får reklam av SSU och sen fick jag en Illustrerad Vetenskap i brevlådan, HELVETES JÄVLAR, NÅN SKALL DÖ!"  HAAAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Den historien slutade iallfall gott, jag ringde och presentera mig som Jonas H Lindberg och sa att jag inte beställt nåt, då fick jag (eller han dårå) en gratis tidning, haha... Tänk vilket busfrö man var va...


Nötskrikan kan ibland landa i en myrstack och släppa upp myror bland fjädrarna. Den giftiga myrsyran är nämligen ett effektivt medel mot parasiter.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Du ringde först efter att jag hotat med polisanmälan!

2009-02-15 @ 18:03:21
Postat av: Pontus

Detaljer detaljer...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback