Dimman <3

Jag har en enkel filosofi med livet. Man ska skratta så mycket man kan hela tiden. Tänk när jag blir känd och folk skriver böcker, då ska det stå citerat under "meningen med livet"
"Man ska skratta så mycket man kan hela tiden" CJ Pontus Sjögren 1988-2088 e.kr.

Vidare vill jag påstå att 80% av alla historier folk berättar handlar om händelser i förfriskat tillstånd. Man skrattar ju mer i dimman, man skrattar åt allt. Allt är ba kul. Sen tenderar det ju att hända väldigt konstiga saker. Som igår, när det vandrade in två hemlösa på festen och började samla burkar! :D haha, hörde jag mäsk? stört kul! Vilka affärsmän! Det handlar om att vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt.
...Undra om dom fick mycket OB, haha...

Men idag är det dagen efter och det är så skönt att inte göra någonting. Jag funderar på att göra en självförtroende-refill även fast det inte behövs. Jag har massa olika ritualer för sånt! Den skönaste är när jag går in i duschen och sjunger "du är så vacker utan spackel" men byter ut alla "du" mot "jag".
"jag eeee så vacker utan spackel att jag iiiiinte kaaaan förstå, ju mer jag kladdar, ju mer jag sabbar!!!!!!!!" osv, ni förstår.
Efter ett tag börjar jag alltid fnittra och då får jag kallsupar. Men i början känns det bra. I början känns det fantastiskt bra...
Hönor värper oberoende av om det finns en tupp närvarande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Eboute utvisad HAHA OTIPPAT?!! hahaha

2009-02-08 @ 20:56:15
Postat av: Micce

Arsenal långt ifrån top-4, bara å vänja sig eller?

2009-02-08 @ 23:11:40
Postat av: Pontus

Vem fan är "Eboute"?

Micce: Jag vet var du bor...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback