Lägesrapport - att belöna sig själv

Det är nu första december och det är fantastiskt kallt och jävligt utomhus. Jag har ju en liten kassabok jag fyller i alla mina inkomster och utgifter i och november var en tung månad, liksom oktober och september... MEN! Nu är det en ny månad och jag ska fira in den med smörstekt entrecôte, potatisgratäng, vitlöksmojs-sås, ultrassallad med massvis av fetaost och avslutningsvis glasseufori!

Förutom det kände jag mig så kalasduktig för att jag erövrat ytterliggare 15 högskolepoäng i min kunskapsportfölj att jag var värd ett spel till mitt PS3. Så, jag köpte nyss Uncharted 2 som jag ska leka med nästa vecka.

...och fööör att jag surfar på en sådan sprakande positiv våg utav lycka, dopamin och manssvett så ska jag på bio imorn och på torsdag väntar en liten roadtrip med Erik & Zacharias som skall innefatta Lund, Kristianstad, Växjö och Borås, WOOOOHOOOOO!!! 



Vem har inte drömt om att hänga vid pressbyrån i Borås? Velat berätta för en skåning hur man faktiskt pratar svenska? Hänga på plattan i Växjö? Eller bara sjunga och lerbrottas i Kristianstad? Det och mycket mer ska vi göra! Hurra för oss!

Världens snabbaste fågel på land - strutsen - kan i full fart ta över 7 meter långa kliv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback