Sol, fik & kubb

Igår var jag Andrea, Pacs & Emelie och badade i solen på stan. Glass, smoothie och läsk höll oss vid liv. Jag kom och tänka på en sak: Varför fikar bara extremt gamla syriangubbar på fiket på storgatan, egentligen? Det är ju rätt soft ställe att sitta på. Jag & Vesper satt oss föresten där här om dagen och plötsligt kom det fram två gamla tanter och sa: "hare bra grabbar"
"...öh.. va?" sa vi
"ja, ha det så bra, det är så kul o se att det fortfarande finns svenskar kvar i stan"
jahapp sa vi. Gälla skummisar.

Men nevertheless. Jag ska nog börja fika där. Köra iväg gubbarna. Göra det till ett ungdomsfik. Problemet med det är att då kommer det dit emos till slut och så var det befläckat, förstört, besudlat! Café Tratten var drabbat förut, kommer ni ihåg? HEMSKT! Man gick in och trodde att det var en film från amerikanskt 30-tal. Usch!

Igårkväll lirade Jag, Pacs, Vesper, Elin & Emelie iaf kubb och hade syriansk "hejjarklack". Det var ett gäng 7åringar som skrek "MISS!" när vi missade och det gjorde Emelie sjukt arg. Alltså arg arg arg. När Åsa, Erika & Kerstin anslöt sig till oss för ett parti dundrade ramsorna högt:
"VI HATAR SVENNAR *klapp, klapp, klapp, klapp*
VI HATAR SVENNAR *klapp, klapp, klapp, klapp*"

Paco extremt laddad för kubb

Våra töser stod och lyssnade med ögonen helöppna, som i chock. Vad säger ungarna egentligen!?
Vi killar log mest och var rädda att nån av tjejerna skulle be oss göra nåt åt saken. Jag såg det framför mig: Vesper går fram "Nu håller ni käften annars ringer jag migrationsverket och ni har väl inget pass så det blir Afghanistan nästa OCH DÄR SPRÄNGS MÄNNSIKOR VARJE DAG! Skitungar!!!"
Det skulle liksom bara bli fel. Som tur var kom det fram en mamma till slut och skällde ut dom rejält. Trevligt.

Idag har jag sprungit likt en polack sprang den där dagen Tyskland rullade in. Jag sprang, lite för långt och lite för snabbt. Träningsvärk att vänta. Yä.

Kommentarer
Postat av: pacs

jävla smutsungar de där, det skjuts på tok för lite nu. Någon måste styra till de här

2009-08-06 @ 09:55:36
Postat av: Pontus

Dom är ju bara barn lilla paco :) när dom växer upp är det du som är dyngrak och odräglig i kebabben. Så det jämnar nog ut sig, haha ;)

Postat av: hespero

Jag tycker iaf att paco luktar fis :D

2009-08-06 @ 17:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback