Ventilering pågår

Det finns inget adjektiv som kan beskriva några av dagens mest efterblifvna minuter.

Arsenal regerar. Unitedsmuts, som de är kapar hit och dit. As usual. Arsenal drar ett dunderskott i krysset. As usual. Livet var som så sig bör. Kanske finns det en gud där ute tänkte jag funderande.

Andra halvlek. Den där tjocka tunnhåriga killen med hårfästet mitt på huvudet "ordnar en straff". På repriserna slänger han sig naturligtvis innan. Får Eduardo två matcher avstäning och inte Gruppboende Rooney, då, då DÖDAR jag någon. Vem som helst. Nån random. Jag gör det. Kall avrättning. Minus och minus blir plus har jag läst.

Arshavin skulle naturligtvis haft straff däremot. När det kommer upp youtubeklipp på det där ska jag fan länka och visa världen hur pskykiskt stört det är att Arsenal inte fick straff.

Tur, något som alltid smutsunited lyckas ha. Ett självmål, amen varsågod. Och på tilläggstid gör Arsenal 2-2. Bara det är orättvist, det var Arsenals match, allt utom seger var liksom fel i facit. Alla vi inne på Harrys med hjärnan i behåll jublar. Men vad gör den lönnfeta linjedomaren a lá scrambled eggs? Han vevar flaggan. Ett gäng gruppboenden utsöndrar ljud.

Min läpp darrar. Jag börjar gråta. Kan inte fan, har massa nollor med mig, jag är ju den coola faddern. Inte gråta. Inte, inte gråta.

Hade jag inte fått fängelse för att sticka en kniv i folk hade jag garanterat gjort det. Precis sådär som Akilles gör i Troy. Springa fram, hänsynslöst, *zack*, le och ta en tugga av ett äpple.

JÄVLA SKIT. Tur att jag har lite isländsk vodka jag fick från Ricky i somras. "HRISTIST!!!" står det på den. Den skall tömmas. Farväl grymma värld. Det finns ingen gud.
Kor kan äta vit flugsvamp utan att ta skada medan en människa kan dö om hon imundigar svampen.

Kommentarer
Postat av: Roggan

Vad gör Diaby? sedan så såg det ju ut som att det var kontakt mellan Almunia och Rooney så då var det väll straff ändå

2009-08-29 @ 22:39:10
Postat av: Max

Men man kan väll inte kasta sig först sen bli träffad o sen få straff, omg!!!

Postat av: Kindholm

Är det nu jag ska kommentera? Okej jag gör väl det, du vill ju så gärna.

2-1 efter en ganska enkel tillställning på Theatre of Dreams. Vi bjuder er på ett glädje mål för er skull för att sen lägga i en växel till och springa ifrån. Synd att ni är så dåliga. Jag menar nog med Eboue och Bendtner. Nu har ni Diaby också... Tillåt mig att hånskratta. HA HA HA HA HA

2009-08-30 @ 13:23:08
Postat av: Pontus

Smutsiga unitedmäsk.



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/internationell/england/article5713999.ab



objektiv artikel :)

2009-08-30 @ 15:00:54
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Kindholm

Vad vill du ha sagt med den? Resultatet ljuger inte. Vi vann, 3 poäng. Tack så mycket.

2009-08-30 @ 16:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback