Superettan, nästa för Djurgården!

Jag, Paco & Freddan gick på derbyt igår, Hammarby-Djurgården. Det fanns dock ett problem, matchen började fyra och Paco var dyngrak redan vid ett. Att åka pendeln upp med honom tog energi... för att inte säga när vi väl steg av vid Stockholms central. Typ 35 gårdare försökte sjunga någon hata bajen ramsa varav paco är påväg att rycka tag i någon för att prata vett med.
Lyckligtvis fick jag & Fredde tag i honom först och örfilade han i ansiktet... Pacos ena öga tittade rakt fram, det andra titta snett bakåt. Rätt ballt men...

Längs ena långsidan räknade jag till 19 piketpolisbilar, 5 vanliga polisbilar och 8 polishästar och trots det var det bråk här och där, dom har nog många hogskolepoäng, dom grabbarna... haha. Till slut ramlade vi in på Råsunda borta stå, sjöng hem tre poäng och åkte hem. Men herregud vad svensk fotboll är dålig, tur att Premier League börjar snart.


Lägg märke till pacos pekfinger. gb'ish, haha..

Syrianska-Djurgården nästa år, kul ;D
I ett digitalur vibrerar kvartskristallen 32 768 gånger per sekund.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Söderpundare.

2009-08-10 @ 12:44:13
Postat av: Pontus

Mäsk.

Postat av: Pacs

Lindberg, är skit föfan!

Pontus, fakta som inte framkommer här är ju att jag hade krökat sen i fredags kl.17 och min kropp var i ett rus. Mår kanske inte jättebra idag!

2009-08-10 @ 18:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback