Jälligt oskönt.

Gårdagens skattjakt & allsång gick bra och idag är det tredje dagen på denna nollning. Ikväll är det pubrunda, speed dejting och sen beach-party. Dock, har det uppstått ett jävligt oskönt scenario för min del.

Jag borde givetvis inställa mig hos mitt fotbollslag, men i måndags var det match och igår var träningen inställd så jag tänkte gå på torsdag. Men igår fick jag ett sms "glöm inte att vi ska resa tält på stan till matfestivalen. Det är obligatorisk närvaro" Det här lilla uppdraget krockar med vår pubrunda. Det värsta av allt är att matfestivalen i skövde är i hela stan, med andra ord: Jag kommer troligtvis att stöta på mina lagkamrater när vi förflyttar oss mellan pubar.

Jag brukar verkligen inte vara en person som tiger bort problem, jag brukar slå en pling, säga sårry, få en utskällning och sen är det bra. Men det här är lite annorlunda. Alla vinner nämligen på att jag inte säger nåt till någon och dyker upp på träningen på måndag. Jag har ju fått ett ansvar av skolan att vara aktivitetsansvarig i form av fadder den här veckan - det är mitt försvarsmantra jag rabblar i huvudet för att hålla mitt samvete i schack.

Så, nu har jag en idé. Jag ska maskera mig! Det är beach-tema ikväll och det är min avsikt att gå pubrundan med cyklop, plattat hår, ekonomoverall och lösmustasch. Om någon läsare kan sminka mig till kongomedborgare får du gärna säga till. ¨

Det här måste gå.
De flesta fiskar är mer eller mindre vakna hela sitt liv, men det finns fiskar som sover i vattnet. De lutar sig då mot en sten eller står lodrätt i vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback