Tungt förvirrad

Det började i torsdags, jag träffade massa gammalt folk vilket var fantastiskt trevligt. Än så länge är man inte bortglömd ;)
Hux flux hamnade jag på okänd ort med fjädrar i håret och sedan dess har jag gått omkring och tänkt på en situation som stör mig. Man vet inte riktigt hur man ska bete sig.


Det jag tänkt på är när man träffar folk medan man är ute och går, man morshar, den mötande morshar tillbaka men så säger båda "hur är läget?" precis samtidigt. Det uppstår en tystnad, båda väntar ju att den andra säga "kanon!" först. Om man träffas och är ute och går så kommer man ju längre och längre ifrån varandra vilket gör att nån måste säga "skitbra!" snabbt!
Det i sin tur gör att risken för att båda säger "Det är kanon här, själv då?" samtidigt igen är hög.

Sen försöker man flina bort det och gå iväg och tänka på annat. Men det hela är ju stört. Utifrån ser det ju ut som om man haft en monolog med sig själv. Som om man vore nåt hyperschitzopucko "Tja, läget? Kanon, själv?"

I USA har man föresten löst det här lätt, där säger man ju ba "hey what's up?" och så bryr man sig inte om och få ett svar. Det ska jag också göra från o med nu.

Men visst är det här ett problem...
År 2000 dog nästan 1 miljon människor runt om i världen på grund av att de rökte.

Kommentarer
Postat av: JB

Faktum är att; "Hi, how are you" är bra mycket vanligare än "hey whatsup?!" :)



men hela hälsningsproceduren är speciell här, ska fortsätta på det spåret i bloggen haha

2009-04-11 @ 19:15:46
Postat av: Pontus

jaså ja... filmerna ljuger!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback