Ah, öh, hyggligt rå...

Det var igårkväll. Jag hade just bjudit Jonas i fotbollslaget på entrecôte & potatis. Han brukar alltid skjutsa mig fram o tillbaka till träningarna så jag kände att det var payback time. Iallafall, han gick hemmåt och jag slog mig ner i soffan med min bärbara dator och släppte ut en lång suck.
Det var skönt att äntligen ba slå sig ner och gå igenom sin Internetprocedur; di.se, aftonbladet.se, facebook.se, blogg.se osv.

Klockan är väl runt halv 10 och plötsligt knackar det på dörren & Karro ("insekts-karro") går in. När jag inte är särskilt intresserad av nåt har jag en förmåga att lyssna på vad som egentligen sägs. Allt smalltalks raderas bort liksom. Nå, vad Karro gjorde och sa var detta som tog ungefär 3 minuter: "Här har du en halvuppäten chokladkaka, jag tänkte att du behövde den mer än mig, du verkar ju så ensam."

När jag vaknade till liv och konfronterade Karro med att det lät som ovanstående skrattade hon och skakade på huvudet, "så var det ju inte alls". Sen tittade hon ner i golvet och stack snabbt som fan.

Jaha? tänkte jag och bet av en bit choklad.


Tidvattenhöjden, dvs. skillnaden mellan hög- och lågvatten, blir längs västkusten som mest tre decimeter, vilket är väldigt lite jämfört med världens högsta tidvatten vars medelhöjd vid springflod är 12,9 meter (Fundy Bay vid nordamerikanska östkusten).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback