Visuell upplysning



God morgon! Jag vaknade upp, slog på datorn med intention att spöa datorn i schack (ja, men vad ska jag göra här ute på landet utan internet? Klappa hästarna eller?) Men så blinkade en symbol i ena hörnet på datorn, internet fungerar!!!

Jag blev helt salig, jag gick bananas & var på väg att adoptera en dvärg! Nu sitter jag här och laddar ner som aldrig förr, allt från alla håll o kanter; Eros Ramazzotti, Classical musik top 100, the best of RnB och ska ha lite jazz också tror jag. Det här blir succé alltså!

Jonas är så sjukt rolig, förr-förra vecka så var han ute i skogen och gick, så såg han en älgunge och gick fram och klappade den. Haha, vad händer då? Jo, alpha-morshan mamma älg kommer rusande och Jonas springer för livet, faller till slut , vrickar foten och får gå med kryckor :D HAHAHAHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Och igår så ringde han mig och var rätt pratglad så jag fråga om det hänt nåt och... :
"Nä asså, jag är liksom utelåst här va... och jag tänkte att jag kanske skulle kunna komma in genom mitt fönster, så jag klättrade upp på förrådstaket, men fönstret var stängt och nu kommer jag fan inte ner asså..."
"HAHAHAHA, är du fast på ditt eget tak!?"
"...haha...jaaa..."

Sen senare kom hans morsha hem med en stege, haha sjukt kul :D

Nej, nu ska jag breakfusta, se en film och sen glida in till Skövde stadskärna och fika lite, ikväll är det grillkväll med sång & dans. Blir nog kanon :)

Adjö!
Pommac lanserades 1923 som ett alkoholfritt alternativ till vin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback