Lägesrapport

Hey
Shotkväll igår, föreläsning 08:15 idag. Hm
. Det var hårt imorse - men det gick... hehe

Men jag trivs här! :) Jag tycker om människorna här, dom är verkligen helt olika allihop känns det som. Men det är shyst, vi är ett bra gäng. Alla mongon har liksom blivit bortsållade. På högskola träffas folk som iallfalla tänkt lite grann, folk med ambition, folk som helt enkelt vill åstadkomma nåt! Me like.

Dock har jag inte haft många normala morgonar här asså... Måste typ rabla allt, det är ju rubbat!
Följande har väckt mig:

En fruktansvärd kalashnikov-låtande borr
En monstertraktor
"Barnuppfostran"
Ramlade ur sängen - att trappa ner från en 140 cm till 90 cm är rätt hårt alltså.
Och senast; En snickare igår - helt stört, jag vaknar upp och tror att jag är typ i auswitch, det är ett jävla liv. Så kliver jag upp med ögonen igenlimmade tidigt som faaaaan, och så står en snickare där och tar av sitt hörselkydd, garvar och säger: "hahaha, en jävla väckning du måste fått grabbeeeen" ...ja jo...

För övrigt tänkte jag passa på att uppmärksamma min kära lillasyster som skrev världens sötaste text på sin bilddagbok den 24 augusti,
här.



Hihi, jag blev lite rörd :) Jag vet inte vad som börjar hända med mig, men jag har aldrig liksom gråtit till filmer o sånt förut o så haha, amen jag har inte gjort det! Mest himlat med ögonen o ba: "amen shit, fan eeeeeere här?" Men nu håller det på o spårar ur alltså, jag spanade "We Own The Night" och typ tjurade som en gris. Var o såg Arn med en nyfunnen vän i Skövde och fick liksom anstränga mig, haha. "Hej, Pontus heter jag, kommer från Södertälje och bölar till Arn" Hm, nä. Vill inte!
Måste vara den här lantliga luften asså. Eller så är jag helt enkelt inte psykopat. Jag har svårt att välja.

Nej hörre du, min bäste läsare, nu ska jag iväg och laga Färskpasta ý Kycklingfilé a lá Pontýs! Det här kommer bli stört bra! Och så ska jag göra matlåda, höga vuxen poäng! YES.

På återseende! ;)


Giljotinen har inte fått sitt namn efter mannen som uppfann den som många kanske tror. Joseph-Ignace Guillotin vara "bara" förespråkare för användandet av halshuggningsmaskinen.

Kommentarer
Postat av: JB

gråta till We Own The Night?! hahahaha vad blir nästa? Rambo 4?! sajcooo

2008-09-04 @ 17:50:48
Postat av: Pontus

Hahaha, det är ju liksom inte så kontrollbart vaaaa!

Det argumentet kan du också försvara dig med Johnny. ...Jag har hört från en säker men anonym källa att du tjurade till Mulan ;)

Postat av: s

här är min ip-adress, om du samlar...

2008-09-04 @ 21:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback