Det firas för fullt!

God kväll bäste läsare!

Det är skönt att vara tillbaka i sina rutiner. Jag sitter här med en te och funderar, fast nu inklusive en kladdkaka & Eros Ramazotti. Jag klarade tentan och ikväll har jag gjort hela kapitel 6 i Den Nya Affärsredovisningen. Numera är jag, "Personalkostnader", "lagstadgade sociala avgifter och särskild löneskatt" samt "Factoringsavgifter" bästa vänner!

För övrigt luktar det vitlök i hela mitt rum. Det är ett litet problem jag har som jag missat att ta upp här. Jag kan inte stänga dörren till mitt rum. Det går inte, dörren öppnas inåt, den har en hasp, men listen är pajko så - haspen har ingen funktion. Sen så har ju jag och min asiatiska kanadensiska rumskamrat ingen ventilation när vi lagar mat. Ikväll har hon gjort nån riktig häxbrygd och det strömmar in i mitt rum.
Jag har sedan dag ett kommit på en nödlösning som jag håller fast vid. Jag har liksom soffan vid dörren och jag ställer sedan en kudde mellan soffan och dörren som "dörrstängare", voilá!

Det hjälper lite granna iallafall, det var det smidigaste sättet jag kunde komma på! :)

Imorgon ska jag genomföra en kupp här på landet. Om det är gynnsamma förutsättningar vill säga, vi får se. Jag säger inget mer än att jag döpt operationen till; Operation: Schlomo sjj- shhh--schövde de jallaaaaaahhhh, JIHAD!

Lider du av batrachfobi känner du en irrationell rädsla inför ödlor.

Kommentarer
Postat av: Lindberg

Om det är så illa som du får det att framstå kan jag inte förstå hur du kan betala 2000 kr i månaden för ditt boende.

2008-09-22 @ 23:09:44
Postat av: Pontus

Lindberg: Vänta tills dess att jag genomfört min kupp, då känns det förhoppningsvis bättre.

Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

Så kan det gå om inte haspen är på! haha

2008-09-26 @ 14:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback