Det är lustigt det där...

Man återfår medvetandet. Mobilen väcker en. Ögonen går inte att öppna, man vispar frenetiskt med handen som en vindrutetorkare åt det håll där ringsignalen ljuder. Man svarar med ett;
"...erm mm?"
"Tjena, Roggan här!"
"Tja..."
"Due, du ringde halv 3 i natt! Haha!"
"Haha, ja...ha? Där ser man, vad diskuterade vi då?"
"Hehe, jag svarade inte, men blah blah blah"
"Blah blah blah"
*click*

Ögonen går sakta upp, jääävlar vad ljust det är! ...Öh, vart fan är jag?
Sebbe ligger helt utslocknad bredvid mig i en soffa och Erik ligger i en säng. Ah! Vi är hos Erik. Och jag är redan påklädd! - Eller, jag klädde aldrig av mig. Men jävligt shyst att vakna i kostymbyxor och skjorta! Snacka om tidseffektivitet!

Jag gör en kort lägesanlys och inser att; fan, jag måste läggas in på dropp eller knarka vatten!
Jag sätter mig upp och ser min spegelbild i Eriks TV, min frilla är helt platt på ena sidan och står rakt ut på andra sidan. Värsta manga-frillan! Najs. Jag reser mig upp och inser att jag, jag är ju fortfarane full :D Hur ekonomiskt är inte det? Man kalkylerar att det bara blir party en dag, men nu blir hela söndagen fest också! King!

Vi började diskutera gårdagen och det var ju bara en lång rungande succé! Middagen var hur god som helst och efterfesten var sjukt bra!

Föresten skulle jag vilja slå tillbaka mot kvinnor som säger att: "Det är så lätt att vara man, för ni drar ju bara på er en kostym och sen är det klart."

UUUUHUHUHURSÄKTA!?
Just för att alla killar har kostym - så vill man inte se ut som en tvilling. Man vill ju sticka ut lite granna. Kanske välja en kostym som inte är helt svart, eftersom dom absolut flesta lär ha en sådan. Vidare behöver man ett par shysta skor, klack eller inte? Näsduk i bröstfickan? Yes. Färg? På vilket sätt ska jag vika den? Ska man ha manschettknappar? I så fall så försvinner många alternativ till skjortor då alla mina inte har hål för sådana. Hm. Ska man välja en skjorta som är slim-fit eller lite mer loose? Beror på hur länge man ska på sig kavajen tänker jag. Frillan! Ska det vara nåt speciellt, eller ska jag göra som vanligt och bara stoppa en näve gelé i skallen och sen spola huvudet i toaletten? (haha - trodde ni att jag hade riktiga lockar eller?)
Och den satans förbannade jävla slipsjäveln, färg? Smal eller bred variant? (min pappa sa alltid till mig att man ska svära när det behövs - det här är ett sånt tillfälle) Jag satt vid datorn och kollade en guide om hur man gör en snygg slipsknut. Gör man slipsen för lång får man skenet av att vara kort, gör man den för kort ser man ut som Långben i Kalle Anka. Så, jag knöt slipsen. Knuten såg ut som nån scout-knut, jävla skit. Jag knyter om. Det ser förjävligt ut. Jag prövar än en gång... VÄRDELÖSA PISSGUIDE! Jag fortsätter. Knuten blir bättre, men slipsen blir för kort. Jag knyter om. Den blir för lång. AAAAARRRRGHHHH!!! Snart ritar jag en slipsjävel i paint, skriver ut och hänger runt halsen! Jag får sånna här frustrations-rysningar i hela kroppen. Jag blir varm. Jag är förbannad som fan, svettig och sitter med en slips runt halsen med nån slags jävla seglarknut. Livet var inte lätt igår.


Men till slut satt den :)

 
Ni tjejer kan ju ba välja en snygg klänning, skor, några snygga örhängen och sen gå till frisören så fixar den håret. Såe, släng er i väggen - det är värre för killar att klä sig än tjejer.

Eller hur?


På 1950-talet låg den svenska pastakonsumtionen på 0,8 kg per person och år. Idag äter svensken i genomsnitt cirka 7 kg per person och år. Men jag tänker mig att studenterna höjjer upp statisken rätt bra - vi lär ju käka 7 kilo pasta i månaden...

Kommentarer
Postat av: Hespero Di'walldo Gonzales

katastroooof! Knyta slips ska alla kunna little Ponny...

2008-09-28 @ 22:07:55
Postat av: Pontus

Ey, jag kan nu!

Det finns ingen som kan i början! Hmpf!

Postat av: Prins Rosenberg

Även fast du precis berättat för hela världen att du är sämre än en liten söt flicka, så är jag lite stolt över dig! Det kanske finns lite hopp bakom dina guldlockar ;)

2008-09-28 @ 23:19:32
URL: http://memyselfandstyle.blogg.se/
Postat av: Pontus

I'm learing from the master ;) haha

2008-09-29 @ 06:58:04
URL: http://pontmeisters.blogg.se/
Postat av: Intresseklubben

Den där Hespero, vad kan han som ingen annan kan?

2008-09-29 @ 19:01:36
Postat av: J

Sjyssta tapeter...;)

2008-09-30 @ 06:40:58
URL: http://lifeofjeff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback