Det är en lyx att...

Jag befinner mig på båda sidorna, gräset är alltid grönt för mig.
Jag kom ju hem i förrgår halv 12 på kvällen. Då åkte jag direkt hem till Pacs som ville visa upp sin nya TV med surround-system.
...Huruvida grannarna uppskattade att filmen "Chaos" gick på hög volym en vanlig torsdag till klockan 2 på natten framgick ej.

Thomas "Paco" Asp, nykter ;)

Nevertheless, Lindbergan kom hem igår från Lund, så jag bikade ner till stan och mötte en bakfull herre vid torget. Vi åt lunch och sen kilade vi vidare till särskrivarnas högkvarter a lá Café Bacino.
Vad "Bär paj", "morots kaka" och "is te" är, förblir ett mysterium ;)
Vi tog en promenix hem till mig och kort därefter kom Vesper, Alex boi & Keff och hämtade upp oss för en visit till Stockholm.
Stockholm kompletterar Skövde så bra ;) Det som inte finns i Skövde kan man enkelt få tag i Hufvudstaden och vice versa. Jag fick tag i mina mörkblå chinos som inte fanns i min storlek i min studentstad, men å andra sidan finns det inga shysta äppelträd innanför vägtullarna... ;) Och om man inte vill sitta i kö, då kan man åka igenom Skövde - vill man sitta i kö, är det bara att åka igenom Stockholm.
Vilka jäva tjack föresten som sänkt hastigheten till 100 från 110 med argumentet "Det blir mindre kö" då kan dom väl sänka till 20km/h så blir det aldrig någonsin nån kö - eller? :)
Visste ni att Sverige & Moldavien är dom enda länder i Europa där det inte finns en motorvägsring runt huvudstaden? :(

På kvällen kilade jag förbi Lokaniii, som fixade en film, sen våldgästade vi pacs. Vilken ungkarl alltså,  vi entrar hans lägenhet och han sitter i kallingar, halsar öl och spelar nätpoker, haha. Efter filmen kom tvillingarna från Dammkärr förbi.

The Twins of Knowledge
Jag vill tro att alla människor har som en omedveten kunskapsmagnet, vissa saker lär man sig även fast man inte rotar i det. Som att Britneys syrra blivit med barn igen, det råkade jag läsa när jag scrollade ner för aftonbladet. Det var inget aktivt jag ville lära mig liksom. Jag tror att dessa tvillingar saknar denna kunskapsmagnet, för att nämna ett exempel:
Pacs:
"klockan 01:00 är det NHL, det ska vi se!"
Malin: "Aha, NHL, är dom bra eller?"
*tystnad* vi killar kollar på varandra för att försöka lista ut om hon skulle vara lustig.
Anna som inser att nåt är fel försöker rädda sin syrra: "Eller vadå, NHL kanske inte är ett lag, det kanske är typ, en nivå?"
Paco, överpedagogisk - använder sin röst som han har mot små bebisar och djur: "Ja, ni förstår att NHL, det är en hockeyliga"
Johan fyller i: "Ungefär som elitserien, fast i USA"
Malin & Anna tittar på varandra och fnittrar och utbrister ett: "hihi, jaha..."
Hopplöst!

Idag är det match! Jag tänkte givetvis styra upp fanan, som i somras - men det regnar ute, så det får bli en bild på den istället, voilá:

Fort Sjögren förbereder match.

Jag tror dock att jag missar matchen ikväll, vi ska ju iväg och fira Johannes på hemlig destination, men det blir spännande :)
Frukost från ett välfyllt kylskåp kallar!
På återseende, bäste läsare!


 Vissa arter av krokodiler bygger bon av ihopfösta växtdelar, som när de förmultnar producerar värme kring äggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback